Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Gouda of omgeving? Een dakkapel zal uw woning een stuk meer ruimte geven. Binnen één dag wordt uw dakkapel wind- en waterdicht op uw woning in Gouda geplaatst.

Als u een dakkapel in Gouda wilt laten plaatsen dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij bouwen alleen dakkapellen op maat, dat betekent dat de dakkapel altijd naadloos aansluit op uw woning. De keuze aan dakkapellen is zeer divers. U heeft de keuze uit houten dakkapellen en kunststof dakkapellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rozendaal Bouwbedrijf, specialist in dakkapellen

Van aanbouwen en renovaties en van dakopbouwen tot aan nieuwbouw. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen. Maar bovenal zijn wij dé dakkapellen specialist.

Met tientallen jaren ervaring en inmiddels een team van 15 professionele timmerlieden en bouwers behoort Rozendaal Bouwbedrijf tot de beste bouwbedrijven van Gouda en omstreken.

Door onze vakkundige aanpak garanderen wij dat alle dakkapellen en dakopbouwen die wij plaatsen in één dag glas- en waterdicht zijn.

Waarom een dakkapel?

De meeste woningbezitters kiezen voor een dakkapel omdat een dergelijke uitbreiding u direct extra ruimte én licht biedt op de bovenverdieping van uw woning. Daarnaast is een dakkapel waarde verhogend voor uw woning en daarmee een uitstekende investering.

Een dakkapel voor uw woning in Gouda is bij ons altijd maatwerk. Wel zijn er een aantal ‘standaard’ keuzemogelijkheden. Bekijk onze Dakkapel Configurator en wij helpen u met uw keuze. Zo bieden wij dakkapellen aan van 2 meter, 3 meter en 5 meter. Naast het kiezen van de gewenste afmetingen zijn er ook diverse mogelijkheden als het gaat om het type dak. Zo bieden wij een dakkapel met een plat dak. Deze variant is de meeste gekozen dakkapel en de meeste bekende versie.

Maar u kunt ook kiezen voor een dakkapel met een schuin dak. Met een schuin dak lijkt het alsof de dakkapel geïntegreerd is in het dakoppervlak. Bovendien is de ruimtewinst die u met een dakkapel wilt bereiken gelijk aan de traditionele dakkapel.

Traditioneel dakkapel met plat dak

Dakkapel met schuin dakOfferte voor dakkapel Gouda

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een dakkapel op uw woning in Gouda? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en maken dan vrijblijvend een offerte met een scherpe prijs voor dakkapel Gouda.