Bent u op zoek naar een Timmerman in Gouda? Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u terecht voor timmerwerkzaamheden in de omgeving van Gouda. Ons kantoor is gevestigd in Nieuw-Lekkerland en vanuit hier zijn we binnen drie kwartier bij u in Gouda!

Timmerwerkzaamheden

Rozendaal Bouwbedrijf is een veelzijdig bouwbedrijf waar we onze klussen vakkundig en snel uitvoeren. Kleinere timmerwerkzaamheden of juiste grote bouwklussen? Geen probleem! We gaan geen uitdaging uit de weg. Wij gaan graag voor u aan de slag met de volgende werkzaamheden:

Er zijn natuurlijk nog veel meer timmerwerkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om uw bouwklus aan ons voor te leggen. Wij adviseren u graag!

timmerman-gouda

All-round timmerman Gouda

Rozendaal Bouwbedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar al het voorbereidende werk wordt verricht. Voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ons timmerbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, hierdoor staan we binnen korte tijd bij u op de stoep. Naast dakkapellen, nokverhogingen, dakopbouwen en aanbouwen, kunt u bij ons ook terecht voor het aftimmeren van dakvensters, kozijnen en trappen.

Rozendaal Bouwbedrijf

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u uw bouwklus wel aan ons overlaten. We hebben inmiddels een team van 15 professionals die stuk voor stuk kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Of zij nu werken aan een grote of een kleinere klus, zij gaan altijd voor kwaliteitswerk, geheel afgestemd op uw wensen!

Wilt u graag geïnspireerd worden door de projecten waar wij als timmerbedrijf, maar ook als bouwbedrijf breed, aan werken? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we beeldmateriaal hebben toegevoegd van een aantal van onze meest recent opgeleverde projecten.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht op onze social media kanalen waar we ook een kijkje achter de schermen geven. Bezoek ons Instagram en ons Linkedin account.

Garantie

Als u onverhoopt toch lekkage heeft komt Rozendaal Bouwbedrijf dat snel en kosteloos verhelpen (dus ook geen voorrijkosten). Daarnaast zijn wij lid van Bouwend Nederland en BouwGarant, zodat u gegarandeerd bent van vakmanschap en betrouwbaarheid, en gelijktijdig beschermd bent tegen financiële risico’s.

Timmerman Gouda nodig?

Heeft u bouw- of verbouwplannen en woont u in de omgeving van Rotterdam? Rozendaal Bouwbedrijf is het beste timmerbedrijf bij u in de regio. Wij helpen u graag bij het realiseren van al uw woonwensen. Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bouwproject.