Leuk dat je ons hebt gevonden! Rozendaal Bouwbedrijf is een ervaren timmerbedrijf in Lekkerkerk. U kunt ons inschakelen voor al uw kleine en grote timmerwerkzaamheden. Met plezier gaan wij voor u aan de slag. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn al uw bouw- en verbouwplannen bij ons in goede handen. We zijn een bekend timmerbedrijf in Lekkerkerk en omstreken en mochten reeds veel projecten uitvoeren! Dat doen wij ook graag voor u.

Ervaren timmerbedrijf

Hulp van een timmerbedrijf nodig bij het verbouwen van uw woning? Dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Naast het aftimmeren van meubels, vloeren, deuren en kozijnen, kunt u bij ons ook terecht voor dakkapellen, nokverhogingen, dakopbouwen en aanbouwen. Daarnaast verrichten we regelmatig renovatiewerkzaamheden. Rozendaal Bouwbedrijf is onbetwist de beste keuze in uw omgeving.

Timmerbedrijf Lekkerkerk

Timmerbedrijf Lekkerkerk nodig?

Heeft u bouw- of verbouwplannen en heeft u daar hulp bij nodig? Neem dan contact op met ons. Met passie voor ons vak zorgen we ook bij u voor een blinkend eindresultaat. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We gaan ook graag met u om tafel om uw wensen door te spreken. We kunnen dan kijken wat ons timmerbedrijf in Lekkerkerk voor u kan betekenen.

Op onze Instagram en LinkedIn pagina’s plaatsen we regelmatig schitterende projecten.