Heeft u behoefte aan extra leefruimte en bent u op zoek naar een aanbouw voor uw woning in Ridderkerk? Wij helpen u graag verder. Rozendaal Bouwbedrijf is gespecialiseerd in maatwerk aanbouwen. Een aanbouw die aansluit bij de stijl van uw woning. Met een aanbouw kunt u het woongenot van uw woning naar een hoger niveau tillen. Daarnaast verhoogt u de waarde van uw woning met een aanbouw. Bouwvergunning nodig? Geen probleem, ook daar helpen wij u bij Rozendaal Bouwbedrijf is een bekend bouwbedrijf in Ridderkerk en heeft al meer dan 900 tevreden klanten in de regio.

Aanbouw RidderkerkEen aanbouw voor extra woongenot

Met een aanbouw creëert u niet alleen extra leefruimte, maar u krijgt ook extra veel woonplezier. Wanneer u een aanbouw als verlening aan uw woonkamer laat bouwen, creëert u een compleet nieuwe ruimte die u kunt inrichten zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld als extra zitgedeelte of een sfeervolle eethoek.

Door uw aanbouw uit te breiden met openslaande deuren maakt u een direct verbinding met de tuin, heerlijk tijdens mooie lente- en zomerdagen. Verder kunt u een aanbouw laten bouw als extra ruimte voor bijvoorbeeld een garage, berging, (bij)keuken of kantoor. U bepaalt helemaal zelf de afwerking.

Rozendaal Bouwbedrijf – niet alleen aanbouwen

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor de aanbouwen die wij uitvoeren. Met ruim 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen. Wij helpen u graag met:

Offerte aanbouw Ridderkerk

Bent u nieuwsgierig of wij ook voor u een aanbouw kunnen bouwen aan uw woning in Ridderkerk? Natuurlijk kunnen wij dat! Wij denken graag met u mee. Vul uw contactgegevens in via ons offerteformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Een offerte is altijd helemaal vrijblijvend.