Aannemer in Barendrecht gezocht!

Bent u op zoek naar een aannemer in Barendrecht voor het realiseren van al u bouw- en verbouwplannen? Kies dan voor aannemingsbedrijf Rozendaal Bouwbedrijf. Geen bouwklus is ons te gek. Wij zijn onder andere actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud. Ook (kleine) timmerwerkzaamheden zoals het plaatsen en vervangen van kozijnen, het leggen van vloeren en het bouwen van kasten en schouwen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wilt u ook gaan (ver)bouwen? Laat het ons weten!

Waarom Rozendaal Bouwbedrijf als aannemer?

Rozendaal Bouwbedrijf heeft als aannemer al meer dan 30 jaar ervaring en al meer dan 900 tevreden klanten in onder andere Barendrecht. Het realiseren van uw dromen is ons doel en daarbij is kwaliteit te allen tijden het uitgangspunt. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, bij Rozendaal Bouwbedrijf krijgen alle klanten de aandacht waar zij recht op hebben.

Rozendaal Bouwbedrijf is een allround aannemer. We hebben een team van 15 vaklieden in dienst met ieder zijn eigen specialisme. Deze kennisdeling zorgt ervoor dat alles mogelijk is. Uw project is bij ons in goede handen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Aannemer met eigen werkplaats

We beschikken over een eigen moderne werkplaats met de meest geavanceerde machines die aan alle strenge eisen van deze tijd voldoen. Ook is er een moderne en milieuvriendelijke spuitcabine om bijvoorbeeld kozijnen, deuren en ramen e.d. te voorzien van twee lagen grondverf.

Aannemer in Barendracht nodig?

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel én willen wil u snel helpen! Dat is ook de reden waarom wij u kunnen garanderen dat dakkapellen en nokverhogingen in één dag glas en waterdicht zijn. Naast een professionele uitvoering van werkzaamheden denken wij ook graag mee met onze opdrachtgevers. Zo helpen wij u graag bij de aanvraag van de bouwvergunning voor bijvoorbeeld een dakkapel. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente. Dat is waarom wij veelvuldig in Barendrecht als aannemer worden gekozen voor het plaatsen van dakkapellen en nokverhogingen maar ook het realiseren van een uit- of aanbouw.

Aannemer nodig in Barendrecht?Gratis offerte

Wilt u meer weten over de kosten van uw bouwproject? Of wilt u hulp wij wat timmerwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Rozendaal Bouwbedrijf is een offerte altijd vrijblijvend.