Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u woonachtig in Sliedrecht? Aannemingsbedrijf Rozendaal Bouwbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland en verricht diverse bouw- en timmerwerkzaamheden. Als aannemer zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud. Ook kleinere timmerwerkzaamheden zoals het plaatsen van nieuwe kozijnen, het leggen van houten vloeren en kastenbouw behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst!

Vakkundige aannemer in Sliedrecht

Rozendaal Bouwbedrijf is uw aannemer in Sliedrecht voor al uw bouwprojecten en timmerwerkzaamheden. Veel voorkomende nieuwbouwprojecten zijn dakkapellen, aanbouwen, nokverhogingen en dakopbouwen. Ook voor de bouw van compleet nieuwe woningen kunt u bij ons terecht. Daarnaast doen de dagelijks (kleinere) timmerwerkzaamheden, onderhoud en restauratie. Kwaliteit is ons uitgangspunt en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Geen enkele bouwklus is ons te gek. Samengevat kunt u ons inzetten voor onder andere:

Rozendaal Bouwbedrijf

Rozendaal Bouwbedrijf, uw aannemer voor iedere klus in Sliedrecht!Met ruim 30 jaar ervaring en inmiddels een team van 15 professionals kunnen wij wel zeggen dat wij dé aannemer zijn van Sliedrecht en omgeving. Wilt u graag zien welke projecten we als aannemer in de afgelopen periode hebben uitgevoerd? Op onze projectenpagina hebben we beeldmateriaal beschikbaar van deze projecten. Ook kunt u ons Instagramaccount bekijken (en volgen natuurlijk). 

Wist u dat we als aannemer en bouwbedrijf aangesloten zijn bij twee garantiefondsen, namelijk Bouwfonds en Bouwend Nederland. Op deze manier weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partij.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat wij als aannemer voor u kunnen betekenen in Sliedrecht? Doe ons een berichtje via het offerteformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Altijd geheel vrijblijvend! Rozendaal Bouwbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, dus mocht het nodig zijn om langs te komen bij u in Sliedrecht voor metingen en inspecties, dan staan we binnen enkele minuten bij u voor de deur.