Huis renoveren? Rozendaal BouwbedrijfGaat u binnenkort uw huis renoveren? Dan kunt u daar vast hulp bij gebruiken. Op de jarenlange ervaring en kennis van Rozendaal Bouwbedrijf kunt u bouwen. Wij hebben kennis van zaken en kunnen u daardoor voorzien van het juiste advies. Zo komen wij met ideeën waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Huis renoveren van A tot Z

De levensduur van uw woning wilt u natuurlijk zo lang mogelijk maken. Daarom is het belangrijk om het pand tijdig te onderhouden, eventueel zelfs deels te renoveren. Bij Rozendaal Bouwbedrijf hebben wij veel ervaring in het onderhoud van diverse type woningen. Of u nu kiest voor kleinschalige onderhoudswerkzaamheden, of voor een ingrijpende renovatie; wij helpen u graag om het optimale uit uw woning te halen. Een aantal voorbeelden van de renovatiewerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. 

  1. Vernieuwen en isoleren van daken
  2. Slopen en plaatsen van binnenwanden, deuren en plafonds
  3. Vervangen van kozijnen
  4. Vervangen van ruiten
  5. Plaatsen van een nieuwe trap

Huis renoveren: dak

Wanneer uw dak aan vernieuwing toe is, kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten vernieuwen en isoleren. Wilt u het complete dak vernieuwen? Geen enkel probleem. Het is slim om bij het vervangen van de dakpannen ook gelijk isolatie aan te brengen, zodat u kunt genieten van een lagere energierekening. Heeft u een dakkapel? Ook deze kunnen wij voor u renoveren wanneer deze verouderd of slecht onderhouden is.

Huis renoveren: nieuwe look

Klaar voor wat échte vernieuwing in huis? Dan is het tijd om de indeling van uw woning eens aan te passen. Bij het slopen en plaatsen van binnenwanden, deuren en plafonds kunt u uiteraard onze hulp inschakelen. Ook kunnen wij zorgen voor nieuwe, onderhoudsvrije kozijnen en dubbelglas. Een ander belangrijk, centraal punt in uw huis is de trap. Ongemerkt krijgt een trap veel te verduren. Deze heeft dan ook tijdig onderhoud nodig. Wilt u uw trap vervangen door een nieuwe uitvoering? Goede keuze, want dit heeft veel invloed in de algehele uitstraling van uw woning. Zo geeft u uw gehele huis direct een make-over.

Kosten huis renoveren

De kosten van een huis renoveren zijn uiteraard afhankelijk van de wensen die u heeft. Renovatieprojecten zijn altijd uniek, dus om u een inschatting te geven van de kosten, kunt u het best contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen of via de website. Vanzelfsprekend kunt u achteraf genieten van de opbrengst van de renovatie; een beter, fijner huis met een verlengde levensduur. Benieuwd naar onze ervaring met renovatiewerkzaamheden? Hier vindt u een greep uit onze renovatieprojecten.

Rozendaal Bouwbedrijf, veelzijdig aannemer

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Daarnaast willen wij u ook zo snel als mogelijk helpen. Dat is ook de reden waarom wij u kunnen garanderen dat uw nieuwe dakkapel of nokverhoging binnen één dag glas- en waterdicht is. Naast de professionele uitvoering van deze werkzaamheden denken wij ook graag mee met onze opdrachtgevers. Zo helpen wij u graag bij de aanvraag van de bouwvergunning voor bijvoorbeeld een dakkapel. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied en het onderhouden van de contacten met de gemeente.

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die wij als bouwbedrijf recent hebben uitgevoerd en opgeleverd? Bekijk dan eens onze Projecten pagina. Daar bieden we u een greep uit de projecten van de verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Ook kunt u ons Instagram account bekijken. U vindt er beeldmateriaal van onze recente projecten maar ook een kijkje achter de schermen bij Rozendaal Bouwbedrijf!