Bent u op zoek naar een timmerman in Gorinchem en omstreken? Dan is Rozendaal Bouwbedrijf de geschikte partner voor u. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche kunnen we u optimaal van dienst zijn. Vanuit ons kantoor in Nieuw-Lekkerland kunnen we in korte tijd bij u op locatie in Gorinchem zijn. Hieronder kunt u meer lezen over de diensten en over het bedrijf.

Onze werkzaamheden

Rozendaal Bouwbedrijf is vakkundig en snel. Of het nu gaat om kleine timmerklussen of juist een grote timmerprojecten; wij gaan geen uitdaging uit de weg en maken van iedere opdracht een succes! Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten:

Naast deze werkzaamheden kunnen we ook andere werkzaamheden voor u verrichten, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

dakkapel-timmerman-gorinchem

Hoge kwaliteit timmerman in gorinchem

Rozendaal Bouwbedrijf garandeert u de beste kwaliteit, want wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de branche. We hebben inmiddels een team van 15 professionals die stuk voor stuk kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Of we nu werken aan een grote of aan een kleinere klus. Rozendaal Bouwbedrijf gaat altijd voor kwaliteitswerk, gehele afgestemd op uw wensen!

Wilt u graag geïnspireerd worden door de projecten waar wij als timmerbedrijf, maar ook als bouwbedrijf breed, aan werken? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we foto’s hebben toegevoegd van een aantal van onze meest recent opgeleverde projecten.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht op onze social media platformen waar we u een kijkje achter de schermen geven. Bezoek ons Instagram en ons Linkedin account.

Timmerman Gorinchem nodig?

Heeft u bouw- of verbouwplannen en woont u in de omgeving van Gorinchem? Rozendaal Bouwbedrijf is het beste timmerbedrijf bij u in de regio. Wij helpen u graag bij het realiseren van al uw woonwensen. Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bouwproject.

Garantie

Als u onverhoopt toch lekkage heeft komt Rozendaal Bouwbedrijf dat snel en kosteloos verhelpen (dus ook geen voorrijkosten). Daarnaast zijn wij lid van Bouwend Nederland en BouwGarant, zodat u gegarandeerd bent van betrouwbaarheid en vakmanschap, en gelijktijdig beschermd bent tegen financiële risico’s.