Timmerbedrijf Spijkenisse

Als u op zoek bent naar een timmerbedrijf in Spijkenisse met ruime ervaring in de bouwbranche, dan zijn wij u graag van dienst. Al sinds 1989 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van aanbouwen, dakopbouwen en dakkapellen. Daarnaast verzorgen wij tal van timmerwerkzaamheden omtrent kozijnen, trappen, aftimmeren, dakvensters en diverse andere werkzaamheden.

Professioneel timmerbedrijf in Spijkenisse

Voor ons bedrijf staat het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk hoog in het vaandel. Als timmerbedrijf in Spijkenisse leveren wij uitsluitend vakwerk, volledig afgestemd op uw wensen. We denken graag met u mee over uw woonwensen en realiseren vervolgens een passende oplossing. Door een efficiënte werkwijze kunnen we snel schakelen, waardoor uw woonwensen snel gerealiseerd worden.

Bent u benieuwd naar de projecten die we als timmerbedrijf in Spijkenisse maar ook zeker in andere plaatsen als Zoetermeer, Zwijndrecht of Papendrecht hebben uitgevoerd? Bekijk onze speciaal ingerichte Projectenpagina voor inspiratie. Ook kunt u terecht op ons Instagram account waar we met regelmaat mooie foto’s van onze projecten delen met onze volgers.

Kwaliteit staat voorop!

Bij ons timmerbedrijf werkt Ton. Hij is een ervaren en bevlogen timmerman die elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Over de werkzaamheden die hij uitvoert, zegt Ton het volgende:

Bouwen is voor mij vooral klantgericht en kwaliteitsbewust werken. Een tevreden klant is tenslotte de beste reclame.

Kiest u voor ons timmerbedrijf voor de klus in Spijkenisse, dan zou het zomaar kunnen dat Ton voor u aan de slag gaat. Maar uiteraard zorgen ook onze andere timmermannen ervoor dat uw klus naar uw volledige tevredenheid wordt uitgevoerd.

Contact met ons timmerbedrijf

Bent u benieuwd hoe ons timmerbedrijf in Spijkenisse u van dienst kan zijn of wilt u een offerte voor bepaalde werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren. Hiervoor doen we u graag een passend prijsvoorstel.