Wilt u graag iets aan uw woning verbouwen, maar heeft u zelf twee linkerhanden of een chronisch gebrek aan tijd? Dan is het verstandig om een timmerbedrijf te bellen, zodat zij uw klus zo snel mogelijk op kunnen pakken. Wij zijn al ruim 25 jaar actief als timmerbedrijf in Zoetermeer en gaan met plezier voor u aan de slag. Uiteraard zijn wij pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent.

Werkzaamheden van ons timmerbedrijf in Zoetermeer

Bij ons bouwbedrijf werken uitsluitend gemotiveerde timmerlieden. Het is hun doel om van elke opdracht een succes te maken. Daarbij gaan zij geen uitdaging uit de weg. We geven u graag een indruk van alle werkzaamheden die ons timmerbedrijf in Zoetermeer uit kan voeren. Op die manier krijgt u een beter beeld van wat wij voor u kunnen betekenen:

Daarnaast zijn er nog vele andere projecten die wij voor u op kunnen pakken. Laat het ons gerust weten wat uw klus is, dan laten wij u weten hoe wij u van dienst gaan zijn.

Nokverhoging is een van de werkzaamheden waar u ons als timmerbedrijf in Zoetermeer voor kunt inschakelenKwalitatief timmerbedrijf in Zoetermeer

Bij ons timmerbedrijf werkt Ton. Hij is een ervaren en bevlogen timmerman die elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Over de werkzaamheden die hij uitvoert, zegt Ton het volgende:

Bouwen is voor mij vooral klantgericht en kwaliteitsbewust werken. Een tevreden klant is tenslotte de beste reclame.

Kiest u voor ons timmerbedrijf in Zoetermeer, dan zou het zomaar kunnen dat Ton voor u aan de slag gaat. Maar uiteraard zorgen ook onze andere timmermannen ervoor dat uw klus naar uw volledige tevredenheid wordt uitgevoerd.

Neem contact op met ons timmerbedrijf

Bent u benieuwd hoe de vakmensen van ons timmerbedrijf er voor gaan zorgen dat uw complete project tot in de puntjes verzorgd wordt. Neem dan contact met ons op.

We vertellen u namelijk met alle plezier meer over wat ons timmerbedrijf in Zoetermeer voor u kan betekenen. Daarbij maken we ook graag een offerte voor u op, zodat u weet waar u qua investering aan toe bent. Wilt u met één van onze medewerkers praten, bel dan naar 0184 – 682 056.