Een dakopbouw in Zwijndrecht en omgeving nodig? Aannemer Rozendaal is uw partner

Extra verdieping met plat dak

Aannemer Zwijndrecht gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer in Zwijndrecht en omgeving? Rozendaal Bouwbedrijf helpt u graag bij al uw bouwklussen. U kunt bij ons terecht voor onder andere nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Ook voor (kleinere) timmerwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Rozendaal Bouwbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland en dus staan we binnen 30 minuten bij u op de stoep in Zwijndrecht. Geen onnodige voorrijkosten en vertragingen.

Ervaren aannemer in Zwijndrecht

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan. We hebben meerdere vaklieden in dienst met ieder zijn eigen specialiteit. Door de krachten te bundelen weten we ieder project tot in de puntjes te perfectioneren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Of u nu een compleet nieuwe woning wilt laten bouwen, een dakkapel wilt laten plaatsen of de kozijnen wilt laten vervangen, iedere klant krijgt evenveel aandacht. Als aannemer in Zwijndrecht kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Nieuwbouw: van tuinhuisjes tot compleet nieuwe woningen
  • Dakopbouw, nokverhoging of dakkapel
  • Aanbouwen
  • Interieurbouw: kasten, vloeren, kozijnen, schouwen, etc.
  • Onderhoud, renovatie en restauratie

Rozendaal Bouwbedrijf; dakkapellen specialist

Van dakopbouwen zoals een dakkapel tot nieuwbouw, en van aanbouwen tot renovaties. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen. Wij zijn een bouw- en timmerbedrijf dat al ruim 30 jaar werkzaam is in de bouwbranche. In 1989 startten de gebroeders Johan en Eysbrand Rozendaal een timmerbedrijf en werkten vaak als onderaannemer. Rozendaal Bouwbedrijf is inmiddels een timmer- en bouwbedrijf en heeft 15 personeelsleden in vaste dienst, maar met ingehuurde krachten biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ± 20 man.

Bij ons staan vakkundigheid en snelheid bij iedere klus voorop. Wij garanderen dan ook dan uw dakkapel of nokverhoging in één dag glas- en waterdicht is. Ondanks de geboden snelheid bij iedere klus staat bij ons kwaliteit het hoogst in ons vaandel.

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden voor iedere uitdaging een oplossing. Zo helpen wij ook bijvoorbeeld ook graag bij het aanvragen van de bouwvergunning van uw dakkapel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bouwkundige tekeningen, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente.

Gegarandeerde garantie

Rozendaal Bouwbedrijf is een aannemer actief in Zwijndrecht en omgeving en garantie vinden wij enorm belangrijk. Mocht er onverhoopt lekkage ontstaan dan zijn wij er snel om de reparatie kosteloos uit te voeren. Daarnaast zijn wij lid van Bouwend Nederland en BouwGarant, zodat u gegarandeerd bent van vakmanschap en betrouwbaarheid, en gelijktijdig beschermd bent tegen financiële risico’s.

Werkplaats

Als aannemer beschikt Rozendaal Bouwbedrijf over een moderne werkplaats met geavanceerde machines die aan alle strenge eisen van tegenwoordig voldoen. Tevens beschikken wij over een moderne, milieuvriendelijke spuitcabine om bijvoorbeeld ramen, deuren en kozijnen te voorzien van grondverf.

Aannemer in Zwijndrecht nodig?

Wilt u weten wat uw bouw- of verbouwplannen gaan kosten? Bij Rozendaal Bouwbedrijf krijgt u altijd een vrijblijvende offerte. Geen onverwachtse kosten. Aarzel niet langer en laat ons weten wat u plannen zijn. Vraag direct gratis online een offerte aan.

Offerte aanvragen