Leer ons beter kennen

Rozendaal Bouwbedrijf is een bouw en timmerbedrijf dat al geruime tijd werkzaam is in de bouwbranche. In 1989 startten de gebroeders Johan en Eysbrand Rozendaal een timmerbedrijf en werkten vaak als onderaannemer. Rozendaal Bouwbedrijf is inmiddels een timmer- en bouwbedrijf en heeft 11 personeelsleden in vaste dienst, maar met ingehuurde krachten biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ± 14 man. Rozendaal Bouwbedrijf is dé specialist in:

Wij leveren professioneel kwaliteitswerk, dat geheel op uw wensen is afgestemd.

Visie

Rozendaal Bouwbedrijf is vakkundig en snel, daarom kunnen zij u garanderen dat dakkapellen en nokverhogingen in één dag glas en waterdicht zijn, en tevens scherp geprijsd. Ondanks snelheid staat kwaliteit hoog in het vaandel. Meedenken met de opdrachtgevers en het aanbieden van oplossingen voor ieder probleem horen daarbij. Zo helpen wij u graag bij de aanvraag van de bouwvergunning dakkapel. U kunt bij ons terecht voor bouwkundige tekeningen, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente. Door steeds een kritische kijk te houden op de werkzaamheden zorgt men ervoor dat de relaties tevreden zijn.

Garantie

Als u onverhoopt toch lekkage heeft komt Rozendaal Bouwbedrijf dat snel en kosteloos verhelpen. (dus ook geen voorrijkosten) Tevens zijn zij lid van Bouwend Nederland en BouwGarant, zodat u gegarandeerd bent van vakmanschap en betrouwbaarheid, en gelijktijdig beschermd bent tegen financiële risico’s.

Werkplaats

Rozendaal Bouwbedrijf beschikt over een moderne werkplaats. Hier staan geavanceerde machines die aan alle strenge eisen van deze tijd voldoen. Ook is er een moderne, milieuvriendelijke spuitcabine om de kozijnen, ramen, deuren e.d. te voorzien van twee lagen grondverf.

De specialisten van ons Timmerbedrijf in Gouda