Bent u op zoek naar een Timmerman in Rotterdam? Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u terecht voor timmerwerkzaamheden in de omgeving van Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd in Nieuw-Lekkerland. We zijn vanuit ons kantoor met een half uur rijden bij u! Neem contact met ons op!

Diverse timmerwerkzaamheden

Rozendaal Bouwbedrijf is vakkundig en snel. En of het nu gaat om grote timmerklussen of iets kleinere; wij gaan geen uitdaging uit de weg en maken van iedere opdracht een succes! We voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

timmerman-rotterdam

All-round timmerman Rotterdam

Rozendaal Bouwbedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar al het voorbereidende werk wordt verricht. Voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ons timmerbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, hierdoor staan we binnen korte tijd bij u op de stoep in Rotterdam. Naast dakkapellen, nokverhogingen, dakopbouwen en aanbouwen, kunt u bij ons ook terecht voor het aftimmeren van dakvensters, kozijnen en trappen.

Rozendaal Bouwbedrijf

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u uw bouwklus wel aan ons overlaten. We hebben inmiddels een team van 15 professionals die stuk voor stuk kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Of zij nu werken aan een grote of een kleinere klus, zij gaan altijd voor kwaliteitswerk, geheel afgestemd op uw wensen!

Wilt u graag geïnspireerd worden door de projecten waar wij als timmerbedrijf, maar ook als bouwbedrijf breed, aan werken? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we beeldmateriaal hebben toegevoegd van een aantal van onze meest recent opgeleverde projecten.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht op onze social media kanalen waar we ook een kijkje achter de schermen geven. Bezoek ons Instagram en ons Linkedin account.

Timmerman Rotterdam nodig?

Heeft u bouw- of verbouwplannen en woont u in de omgeving van Rotterdam? Rozendaal Bouwbedrijf is het beste timmerbedrijf bij u in de regio. Wij helpen u graag bij het realiseren van al uw woonwensen. Dus wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bouwproject.

Garantie

Als u onverhoopt toch lekkage heeft komt Rozendaal Bouwbedrijf dat snel en kosteloos verhelpen (dus ook geen voorrijkosten). Daarnaast zijn wij lid van Bouwend Nederland en BouwGarant, zodat u gegarandeerd bent van vakmanschap en betrouwbaarheid, en gelijktijdig beschermd bent tegen financiële risico’s.