U kunt wel wat extra ruimte gebruiken op de slaapkamer van de jongste. In dat geval is het plaatsen van een dakkapel een aanrader. U heeft houten kozijnen in uw woning, maar bent het beu om deze periodiek te schilderen. In dat geval adviseren wij u om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Deze zijn namelijk onderhoudsarm. Of wellicht wilt u graag een serre aan uw huis laten bouwen, om zo meer woonruimte te creëren. Wat uw woonwens ook is: ons timmerbedrijf in Papendrecht kan deze laten uitkomen voor u!

Projecten van ons timmerbedrijf in regio Papendrecht

Ons werkgebied ligt rondom Nieuw-Lekkerland waar wij gevestigd zijn. Als aannemer en timmerbedrijf in Papendrecht en omgeving hebben we al heel wat projecten uit mogen voeren voor onze tevreden klanten. We laten u graag zien welke projecten we in de afgelopen maanden allemaal opgepakt hebben:

  • In Dordrecht hebben we een dakopbouw geplaatst
  • In Alblasserdam hebben we een aanbouw gezet
  • In Nieuwekerk a/d IJssel hebben we kozijnen vervangen
  • In Barendrecht hebben we een badkamer geplaatst
  • In Ridderkerk hebben we een renovatie uitgevoerd

Daarnaast zijn er nog vele andere projecten die de medewerkers van ons timmerbedrijf in Papendrecht uitgevoerd hebben. We gaan geen uitdaging uit de weg, dus mocht u een andere klus hebben dan genoemd op onze website, leg dit dan gerust aan ons voor. Dan vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen.

timmerbedrijf-papendrechtUw tevredenheid als ons belangrijkste uitgangspunt

Al geruime tijd werkt timmerman Pieter bij ons bouwbedrijf. Elke dag gaat hij met plezier naar zijn werk en daarover zegt hij het volgende:

Bouwen houdt voor mij in dat er naar de ideeën van de klant geluisterd wordt en dat deze ideeën zo goed mogelijk worden gerealiseerd. We voeren de werkzaamheden uit in een redelijk tijdsbestek volgens de gangbare bouwkundige richtlijnen.

Mogen wij als timmerbedrijf in Papendrecht voor u aan de slag, dan zou het dus zomaar kunnen dat Pieter binnenkort bij u op de stoep staat. Vanzelfsprekend zijn ook al onze andere medewerkers erop gericht om de hoogste kwaliteit te leveren als zij voor u aan de slag gaan.

Wilt u een offerte voor uw project ontvangen?

Al ruim 25 jaar leveren wij kwaliteitswerk in de regio. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en het kwaliteitsniveau dat wij nastreven. Bel met één van onze medewerkers op 0184 – 682 056 of vraag direct online een offerte aan.