Een kunststof dakkapel is een echte aanwinst voor uw huis. Deze onderhoudsarme dakkapel is qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van een houten dakkapel, waarbij wel veel onderhoud nodig is. Het fijne aan kunststof dakkapellen is dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van afwerking en kleur. Dit zorgt ervoor dat u de dakkapel volledig kunt afstemmen op uw woning. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor bijvoorbeeld de kleur, het aantal ramen et cetera. Een kunststof dakkapel is geheel naar wens te maken, waarbij wij rekening houden met uw budget.

Rozendaal Bouwbedrijf; dakkapellen specialist

Van dakopbouwen (zoals een dakkapel) tot nieuwbouw, en van aanbouwen tot renovaties. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen.

Met 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals, behoort Rozendaal Bouwbedrijf tot de beste bouwbedrijven van Rotterdam en omstreken.

Soorten & maten

Veel mensen kiezen voor een dakkapel omdat deze u direct (veel) extra ruimte biedt. Bovendien geeft een dakkapel extra licht in de kamer waar de kapel geplaatst wordt, bijvoorbeeld uw bovenverdieping. In de tweede plaats is het plaatsen van een dakkapel waarde verhogend voor uw huis. Hiermee doet u een uitstekende investering in uw woning.

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Rozendaal Bouwbedrijf biedt dakkapelen in vier verschillende breedtematen: 150cm, 250cm, 350cm en 450cm. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen om uw kunststof dakkapel volledig naar uw wensen samen te stellen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze dakkapellen configurator en stel de dakkapel van uw dromen zelf samen!

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk onze dakkapellen pagina en laat u inspireren door de vele dakopbouwen die we al geplaatst hebben!

Voordelen van een kunststof dakkapel

Wanneer u kiest voor een kunststof variant dakkapel van Rozendaal Bouwbedrijf ervaart u vele voordelen:Kies voor een kunststof dakkapel geplaatst door Rozendaal Bouwbedrijf

  • 10 jaar volledige garantie
  • Onderhoudsarm
  • Grote keuze in afwerking
  • Weerbestendig
  • Ramen leverbaar in diverse kleuren
  • In 1 dag glas- en waterdicht
  • Makkelijk ramen zemen door de draai- en kiepramen

Prijzen kunststof dakkapel

U heeft al een kunststof dakkapel vanaf 3.695 euro. Wilt u meer weten over de mogelijkheid of advies over een kunststof dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Hoe meer gegevens u voor ons beschikbaar heeft over de gewenste dakkapel, hoe concreter wij de offerte voor u kunnen maken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat we uw wensen voor een kunststof dakkapel persoonlijk door kunnen spreken. Op basis daarvan doen we u graag een gericht prijsvoorstel.