Als u een dakkapel wilt laten plaatsen heeft u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een schuin dak of een dakkapel met plat dak. Bij Rozendaal Bouwbedrijf worden dakkapellen op maat gebouwd. Uw wensen zijn direct terug te zien in het ontwerp.

Soorten dakkapel met plat dak

Een dakkapel kan worden gebouwd van verschillende materialen. U kunt kiezen uit een houten dakkapel of een kunststof dakkapel. Tevens kunt u bij het ontwerpen van uw dakkapel rekening houden met het aantal en soort kozijnen, maar ook het aantal ramen, rolluiken en ventilatieroosters. In uw keuze moet u dus ook rekening houden met een schuin of een plat dak. Een dakkapel met plat dak wordt afgewerkt met Trespa beplating en Keralit gevelbekleding. Een dakkapel met een plat dak heeft een strakke afwerking.

Dakkapel plat dak

Dakkapel met plat dak op maat

Bij Rozendaal Bouwbedrijf bouwen we iedere dakkapel ter plaatse. Geen enkele dakkapel is hetzelfde en om precies aan uw wensen te kunnen voldoen bouwen wij alleen dakkapellen op maat. U kunt er op rekenen dat wij ook uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht plaatsen.

Wilt u een dakkapel met plat dak? Wij bekijken graag de mogelijkheden met u. Met een adviesgesprek brengen wij al u wensen in kaart. Laat u gegevens achter in ons offerteformulier, zodat wij samen met u uw ideale dakkapel kunnen samenstellen.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel