Voor een schuine dakkapel bent u aan het juiste adres bij Rozendaal Bouwbedrijf. Of u nu kiest voor een dakkapel met een schuin dak of een dakkapel met een plat dak, u creëert evenveel extra ruimte. Bij een schuine dakkapel wordt gebruikt gemaakt van doorlopende dakpannen, waardoor uw huis een chique uitstraling krijgt. Rozendaal Bouwbedrijf kan als professionele partij uw kapel op maat maken en plaatsen.

Voordelen van een schuine dakkapel

Wanneer u kiest voor een dakkapel, verhoogt dit de waarde van uw woning. Doordat wij kunststof dakkapellen leveren, heeft u er weinig onderhoud aan. U kunt kiezen uit een drietal varianten, met één, twee of drie kiepramen. Het fijne aan een schuine dakkapel is dat deze net zo “afloopt” als de rest van uw pannendak. Dit zorgt ervoor dat de dakkapel qua uiterlijk in lijn ligt met de rest van uw woning.

schuine-dakkapel Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de aanschaf van een dakkapel u gaat kosten, vraag dan een offerte aan. Wij informeren u vrijblijvend over de kosten van een  dakkapel, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0184 – 682 056. Wij staan u graag te woord. In een persoonlijk gesprek brengen wij u met alle plezier op de hoogte van alle mogelijkheden, waarbij we ook direct uw wensen kunnen bespreken.

Volg ons ook op Instagram en LinkedIn voor schitterende exterieur inspiratie.