Een houten dakkapel heeft een schitterende uitstraling. Hout is een sterk en duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat en geeft een mooie look. Daarnaast is een houten dakkapel eenvoudig te repareren wanneer dat nodig is. Rozendaal Bouwbedrijf is de dakkapelspecialist voor al uw klussen en wij leveren alleen dakkapellen op maat. Met een dakkapel bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

Houten dakkapel laten plaatsen

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen door Rozendaal Bouwbedrijf dan bent u verzekerd van een dakkapel die volledig aansluit op u wensen, maar ook op de stijl van uw huis. Een houten dakkapel wordt binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst. Ook bij slecht weer zult u nooit in de kou zitten.

houten-dakkapelWat kost een houten dakkapel?

Heeft u interesse in een houten dakkapel? Neem dan contact op met Rozendaal Bouwbedrijf. Wij helpen u bij het regelen van uw bouwvergunning. We plaatsen uw dakkapel in één dag en zorgen voor een nette afwerking. Op onze projectenpagina kunt u alvast wat inspiratie opdoen.

Over Rozendaal Bouwbedrijf

Rozendaal Bouwbedrijf is al meer dan 30 jaar actief in Zuid-Holland en omgeving. Vanuit ons kantoor in Nieuw-Lekkerland helpen we onze klanten snel en goed. Vakmanschap en kwaliteit staat bij onze medewerkers hoog in het vaandel.

Bekijk hieronder een overzicht van onze diensten:

Naast deze diensten kunnen we ook andere werkzaamheden voor u verrichten, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn actief op Instagram en LinkedIn, hier geven we u inspiratie en laten de mooiste projecten zien.