Eén van de voornaamste redenen om een dakkapel aan te schaffen, is om extra licht en leefruimte in huis te creëren. Kiest u ervoor een dakkapel te (laten) plaatsen, dan heeft u de keuze uit prefab dakkapellen en dakkapellen die ter plaatse worden opgebouwd. Een prefab dakkapel is een dakkapel die in een fabriek wordt gemaakt en als één vast element op een woning wordt geplaatst. Bij Rozendaal Bouwbedrijf kiezen we altijd voor een dakkapel op maat die we ter plaatse opbouwen. Deze traditionele bouwmethode kent wat ons betreft alleen maar voordelen.

Dakkapel op maat vs. prefab dakkapel

Prefab dakkapellen worden gemaakt in een fabriek. Dit heeft als voordeel dat de betreffende dakkapel snel geplaatst kan worden. Helaas is het echter zo dat dergelijke dakkapellen niet op elke woning geplaatst kunnen worden. Daarnaast is er bij dit type dakkapel weinig ruimte voor eigen inbreng. Kiest u voor een op maat gemaakte kapel, dan heeft u wel veel eigen inbreng. Zo heeft u een ruime keuze in kleur, bekleding en afwerking. En dankzij onze traditionele bouwmethode weet u zeker dat de dakkapel altijd perfect aansluit op uw woning.

dakkapel-op-maat

Een dakkapel op maat, geplaatst binnen één dag

Wanneer u kiest voor een dakkapel op maat, zijn wij u graag van dienst. Wij leveren geen prefab dakkapellen, maar alleen op maat gemaakte dakkapellen. Glas- en waterdichte plaatsing van de dakkapel vindt plaats binnen één dag. Onze scherpe prijzen en tien jaar volledige garantie op de dakkapel op maat maken van ons de juiste partner voor uw klus. Met behulp van onze dakkapel configurator ontvangt u binnen enkele minuten een richtprijs in uw mailbox. Wij maken uiteraard ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0184 – 682 056.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Traditionele Dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel