Dakkapel GorinchemAan het oriënteren op een dakkapel op uw woning in Gorinchem of omgeving? En wilt u een dakkapel die perfect aansluit op uw woning? Dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring plaatsen wij uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht op uw woning.

Voor een maatwerk dakkapel op uw woning in Gorinchem bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. De dakkapel wordt volledig volgens uw wensen geplaatst. Tevens zal de dakkapel naadloos aansluiten bij de huidige stijl van uw woning. Alsof de dakkapel er altijd al heeft gezeten. Of u nu een houten dakkapel of kunststof dakkapel wilt met een schuin dak of plat dak, het kan allemaal!

Hulp nodig bij uw dakkapelkeuze? 

Met ruim 30 jaar ervaring als het gaat om het plaatsen van dakkapellen weten we precies wat er mogelijk is. En dus weten we ook dat de keuze voor een dakkapel doorgaans een moeilijke is door alle mogelijkheden die er zijn. We helpen u natuurlijk graag. Zo kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze dakkapelexperts via 0184 – 68 20 56

Ook kunt u natuurlijk eerst de nodige inspiratie opdoen. Via onze Projecten pagina bijvoorbeeld willen we u onze meest recente projecten laten zien. Ook kunt u ons Instagram account bezoeken voor nog meer beeldmateriaal van onze bouwklussen. We inspireren u niet alleen met dakkapellen die wij geplaatst hebben. Ook willen we u onze nokverhogingen, renovaties, aanbouwen en dakopbouwen laten zien. 

Weet u al min of meer wat uw wensen zijn dan verwijzen we u graag door naar onze speciaal ontwikkelde Dakkapellen Configurator. In een minuut of 10 klikt u uw droom dakkapel voor uw woning in Gorinchem in elkaar. 

Offerte voor dakkapel in Gorinchem

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig om u door een betrouwbare partij te laten informeren. Rozendaal Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. U krijgt altijd 10 jaar garantie op uw dakkapel. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel