Wilt u een dakkapel laten plaatsen met een schuin dak? Laat dit aan Rozendaal Bouwbedrijf over, de specialist in dakkapellen. Een dakkapel met een schuin dak sluit mooi aan bij het dak van uw huis en is dan ook een uitstekende keuze.

Prijzen dakkapel schuin dak

De prijzen van de dakkapel met een schuin dak zijn verschillend, wel zijn deze dakkapellen iets duurder dan een dakkapel met een plat dak. Een dakkapel met schuin dak heeft een aantal voordelen: de afvoer van regenwater is eenvoudig doordat het vanzelf van de dakkapel afstroomt. Een ander voordeel is dat er geen takken en bladeren op het schuine dak van de dakkapel blijven liggen. Deze dakkapel heeft dus minder onderhoud nodig en gaat dus langer mee. Bovendien is een dakkapel met een schuin dak uitstekend voor een pannendak. De dakpannen van uw dak worden eerst weggehaald om de dakkapel te plaatsen, echter na plaatsing worden de dakpannen op uw dakkapel geplaatst waardoor uw dak en uw dakkapel één geheel vormen. Een dakkapel met pannendak heeft als voordeel dat het lijkt alsof het altijd bij het huis heeft gehoord. Een dakkapelmet een schuin dak is dus een prima investering voor de toekomst.

Contact

Met het plaatsen van een dakkapel met schuin dak moet voorzichtig te werk worden gegaan. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare partij. Rozendaal Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant, u maakt dus een goede keuze als u voor ons kiest om uw dakkapel schuin dak te laten plaatsen.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent uw dakkapel met schuin dak? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel