Wilt u een dakkapel laten plaatsen met een schuin dak? Laat dit aan Rozendaal Bouwbedrijf over, de specialist in dakkapellen. Wij leveren onze dakkapellen in verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Een dakkapel sluit mooi aan bij het dak van uw huis en is dan ook een uitstekende keuze.

Prijzen dakkapel schuin dak

De prijzen zijn erg verschillend, wel zijn deze dakkapellen iets duurder dan een dakkapel met een plat dak. Dit soort dakkapellen hebben een aantal voordelen: de afvoer van regenwater is eenvoudig doordat het vanzelf van de dakkapel afstroomt. Een ander voordeel is dat er geen takken en bladeren op het schuine dak van de dakkapel blijven liggen. Deze dakkapel heeft dus minder onderhoud nodig en gaat dus langer mee. Bovendien is deze dakkapel uitstekend voor een pannendak.

Plaatsing dakkapel schuin dak

De dakpannen van uw dak worden eerst weggehaald om de dakkapel te plaatsen, echter na plaatsing worden de dakpannen op uw dakkapel geplaatst waardoor uw dak en uw dakkapel één geheel vormen. Een dakkapel met pannendak heeft als voordeel dat het lijkt alsof het altijd bij het huis heeft gehoord. Een dakkapel is dus een prima investering voor de toekomst.

dakkapel-schuin-dakContact

Met het plaatsen van een dakkapel met schuin dak moet voorzichtig te werk worden gegaan. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare partij. Rozendaal Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant, u maakt dus een goede keuze als u voor ons kiest om uw dakkapel te laten plaatsen. Als u nog niet precies weet kunt u op onze LinkedIn en Instagram kijken, hier plaatsen we de mooiste projecten.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken omtrent uw dakkapel met schuin dak? Neem dan gerust contact met ons op.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel