Zijn uw kozijnen aan vervanging toe of wilt u graag nieuwe kozijnen plaatsen in uw aanbouw of nieuwbouwwoning? Als bouw- en timmerbedrijf in de omgeving Rotterdam plaatsen wij zowel houten als kunststof kozijnen. Kozijnen op maat gemaakt voor uw woning in iedere gewenst vorm voor zowel binnen als buiten. We komen graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken. 

Kozijnen vervangen

U kunt uw oude kozijnen vervangen als ze gebreken vertonen en niet meer te herstellen zijn. Nieuwe kozijnen met isolatieglas zorgen daarnaast voor een verduurzaming van uw woning. In verouderde kozijnen is het niet altijd mogelijk om dubbel glas te plaatsen. Moderne kozijnen voldoen bovendien aan de hoogste isolatie-eisen zodat ook uw kozijnen een goede isolatiewaarde hebben en luchtdicht zijn. Een mooie besparing op uw energierekening. Als u ook de ventilatie in uw woning wilt verbeteren, kunt u ervoor kiezen om in uw nieuwe kozijnen ventilatieroosters te plaatsen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Nieuwe kozijnen plaatsen

Nieuwe kozijnen plaatsen van hout

Houten kozijnen worden kant en klaar in onze werkplaats gemaakt. Door de kozijnen vooraf in onze werkplaats te maken, hebben we geen last van weersomstandigheden op de bouwplaats. Verbindingen zijn luchtdicht en de isolatiewaarde van de kozijnen is maximaal. Daardoor gaan uw houten kozijnen nóg langer mee. Uw kozijn hoeft bij aankomst alleen nog door onze vakmensen in de gevel geplaatst te worden. Voor buitenkozijnen adviseren wij hardhout, binnenkozijnen kunnen in een ‘goedkopere’ zachte houtsoort geproduceerd worden.

Vijf voordelen van een houten kozijn:

  • Hout heeft een lange levensduur. Bij hardhouten kozijnen soms wel 75 jaar.
  • Hout heeft een natuurlijke uitstraling en zorgt voor authenticiteit.
  • De mogelijkheden in vorm en maatvoering zijn eindeloos.
  • Bij schade is het vaak mogelijk om hout te herstellen of te repareren.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk van kleur te veranderen.

Nieuwe kozijnen plaatsen van kunststof

Kunststof kozijnen zijn een duurzame oplossing door de hoge isolatiewaarde en lange levensduur en zijn daarnaast bruikbaar voor de recyclingindustrie. Schilderen is niet nodig dus dat voorkomt schadelijke stoffen door de productie en het verwerken van verf. Wij plaatsen nieuwe kunststof kozijnen in uw woning van het merk GEALAN. Deze stijlvolle en betaalbare kozijnen zijn verkrijgbaar in een vlak- of verdiept profiel en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie.

Vijf voordelen van een kunststof kozijn:

  • Kunststof heeft een aantrekkelijke prijs
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar.
  • Uw kozijnen zijn onderhoudsvrij (beperkt tot schoonmaken).
  • Kunststof heeft een hoge isolatiewaarde.
  • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen.

Kosten nieuwe kozijnen

Het kopen van nieuwe kozijnen is voor veel mensen een flinke investering. De kosten voor nieuwe raam- of deurkozijnen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de afmeting van het kozijn een grote rol, maar ook het materiaal. Over het algemeen zijn houten kozijnen zo’n 15% duurder dan kunststof kozijnen. Echter zijn deze kosten ook afhankelijk van de gekozen houtsoort en afwerking. We maken graag een vrijblijvende offerte, die past bij uw woonwensen. 

Bouwbedrijf Rozendaal

Rozendaal Bouwbedrijf is de betrouwbare partner voor al uw bouwklussen in de regio Rotterdam. Van dakopbouwen tot nieuwbouw, en van aanbouwen tot renovaties. Wij beschikken over een moderne werkplaats met moderne geavanceerde machines die aan alle strenge eisen van deze tijd voldoen. Wij werken vakkundig en snel, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We denken proactief met u mee en geven deskundig advies op maat. 

Wilt u meer weten over dienstverlening van Bouwbedrijf Rozendaal? Neem dan contact met ons op! Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze projectenpagina, ons Instagram account of onze pagina op Linkedin.