Bent u in verwachting van een kindje? Of heeft u twee kinderen die op éénaanbouw slaapkamer op de begane grond kamer slapen? Dan overweegt u wellicht om uw woning uit te breiden. Heeft u weleens aan een aanbouw slaapkamer gedacht? 

Wij krijgen regelmatig klanten die net als u een slaapkamer tekort komen. Soms is het een optie om twee kinderen op één kamer te laten slapen, maar de ideale optie is natuurlijk om uw kinderen de nodige privacy te geven. Dat verbetert hun nachtrust, helpt hen productiever te zijn met huiswerk en leert hen zelfstandig te worden. Hoe lost u zoiets echter op als u te weinig kamers heeft?

Extra ruimte creëren met aanbouw slaapkamer

In veel gevallen volstaat het om één grote slaapkamer te scheiden met een wandje, waardoor er twee kamers van worden gemaakt. Maar het kan gebeuren dat de huidige kamers daar simpelweg te klein voor zijn. Verhuizen lijkt op zo’n moment misschien de enige optie, maar dat is gelukkig niet waar. Rozendaal Bouwbedrijf is namelijk al ruim 30 jaar specialist in het plaatsen van betaalbare, kwalitatief uitstekende aanbouwen.

Soms gaat dit om garages, erkers of serres, maar wij leveren ook aanbouwen waar u een nieuwe slaapkamer van kunt maken. Als u dat wenst, bouwen we zelfs aanbouwen met een verdieping erop, waardoor u profiteert van twee extra ruimtes in uw woning. Kortom: u heeft keuze genoeg.

Offerte voor aanbouw slaapkamer

Aanbouwen zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor heeft u wellicht ook met een beperkter budget de nodige mogelijkheden. Bent u van plan een aanbouw te plaatsen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en ondersteunen u bij het maken van uw keuze.

Rozendaal Bouwbedrijf, uw veelzijdige aannemer

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor de aanbouw van een slaapkamer. Met ruim 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen. Wij helpen u graag met:

Bent u benieuwd naar de projecten die we in de afgelopen jaren al hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we u graag inspireren met een aantal van onze bouwprojecten. Bekijk ook eens ons Instagram account voor nog meer inspiratiemateriaal.