Een dakkapel voorzien van GEALAN kozijnenBij het plaatsen van een dakkapel horen kozijnen. De kwaliteit van uw kozijnen is van groot belang en bepaalt tevens voor een groot deel het aanzicht van uw dakkapel. Bij Rozendaal Bouwbedrijf maken we gebruik van GEALAN kozijnen. Deze zeer stijlvolle en betaalbare kozijnen zijn een echte aanwinst voor uw dakkapel. Deze kozijnen zijn te verkrijgen in een vlak- of verdiept profiel en bieden een goede warmte- en geluidsisolatie.

De voordelen van GEALAN kozijnen

U bent vast benieuwd naar de voordelen van GEALAN kozijnen in uw woning, aanbouw of dakkapel. Wanneer u een dakkapel aanschaft met GEALAN kozijnen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Besparing: de kozijnen bieden goede isolatie. Dit vermindert uw energieverbruik en leidt vervolgens tot lagere verwarmingskosten.
  • Design: een strak en modern design en tevens onderhoudsarm.
  • Veiligheid: de kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en bieden goede inbraakpreventie.
  • Wooncomfort: de goede geluidsisolatie van de kozijnen verhoogt het wooncomfort.

Meer weten over GEALAN kozijnen?

Wilt u meer weten over GEALAN kozijnen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op via onze website. Wij overtuigen u graag van de voordelen en voorzien u van advies op maat. Ook al uw overige vragen kunt u bij ons kwijt.

Over Rozendaal Bouwbedrijf

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel én willen wij u graag zo snel als mogelijk helpen. Dat is bijvoorbeeld ook de reden waarom wij u kunnen garanderen dat dakkapellen, bijvoorbeeld voorzien van GEALAN kozijnen, en nokverhogingen in één dag glas- en waterdicht zijn. Naast een professionele uitvoering van werkzaamheden denken wij ook graag mee met onze opdrachtgevers. Zo helpen wij u graag bij de aanvraag van de bouwvergunning voor bijvoorbeeld een dakkapel. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente.

Met ruim 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen. Wij helpen u graag met:

Bent u benieuwd naar de projecten van Rozendaal Bouwbedrijf? Op onze Projecten pagina hebben we beeldmateriaal toegevoegd van een aantal van onze meest recent opgeleverde projecten. Voor meer beeldmateriaal van onze projecten en een kijkje achter de schermen kijkt en volgt u ons Instagram account.