Is uw huidige dakkapel aan slijtage onderhevig, of wilt u uw dakkapel een onderhoudsbeurt geven? Dan is het verstandig om uw dakkapel te laten renoveren. Rozendaal Bouwbedrijf is de geschikte partner voor de renovatie van uw dakkapel.

Renovatie dakkapel door Rozendaal Bouwbedrijf

Renovatie dakkapel: hoe werkt dat?

Bij het renoveren van een dakkapel wordt vooraf een kleine inspectieronde uitgevoerd. Uit de inspectieronde zal blijken welke onderdelen vervangen dienen te worden of dat u wellicht beter een geheel nieuwe dakkapel kunt laten plaatsen. In een aantal gevallen is het namelijk goedkoper om uw dakkapel te vervangen in plaats van de renoveren.

Bij dakkapel renovatie maken wij veelal gebruik van kunststof onderdelen. Bij het renoveren van een dakkapel kunnen meerdere onderdelen vervangen worden. Veelal gaat het om het schilderen of vervangen van kunststof beplating. Daarnaast is het mogelijk om de houten kozijnen van uw dakkapel te vervangen door kunststof exemplaren. Kunststof is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Wat gebeurt er bij de renovatie van een dakkapel?

Bij het renoveren of vernieuwen van een dakkapel kunnen meerdere onderdelen worden aangepakt. Na de inspectieronde ontvangt u van ons advies over het renoveren van uw dakkapel. Onderdelen die bij de renovatie van uw dakkapel aan bod kunnen komen zijn:

  • Dakbedekking vervangen
  • Houten onderdelen schilderen of vervangen voor kunststof
  • Glas vernieuwen of dubbel glas plaatsen
  • Kozijnen vervangen
  • Zijwangen vervangen (hout, Trespa of Keralit)
  • Extra raam plaatsen
  • Ventilatieroosters plaatsen

Rozendaal Bouwbedrijf, dakkapellen specialist

Van dakopbouwen tot nieuwbouw, en van aanbouwen tot renovaties. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen.

Met 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals, behoort Rozendaal Bouwbedrijf tot de beste bouwbedrijven van Rotterdam en omstreken. U kunt ons inschakelen voor: nokverhogingen, aanbouwen, renovatie van dakkapel en het plaatsen van nieuwe dakkapellen.

Meer informatie?

De renovatie van een dakkapel wordt altijd in overleg met de klant uitgevoerd. Vooraf maken wij voor u een offerte. Twijfelt u om u dakkapel te laten renoveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Rozendaal Bouwbedrijf.