Als u een oude dakkapel op uw huis heeft of een kapel die mankementen vertoont, dan kan het raadzaam zijn om de dakkapel te vervangen. Wanneer renovatie van de dakkapel een optie is, dan geniet dat uiteraard de voorkeur, maar in andere gevallen is het verstandig om voor vervangen te kiezen. Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunnen we uw dakkapel maken.

Werkzaamheden bij een dakkapel vervangen

Wanneer u ervoor kiest uw dakkapel te laten vervangen of vernieuwen, dan zullen er door ons diverse werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat deze vakkundig worden uitgevoerd, omdat u op deze manier lekkages kunt voorkomen. Rozendaal Bouwbedrijf zorgt ervoor dat de oude kapel op de juiste wijze verwijderd wordt en dat de nieuwe dakkapel geplaatst wordt. Indien nodig, vervangen wij ook het lood voor u. Zo weet u zeker dat de dakkapel op vakkundige wijze wordt gemaakt en kunt u weer jaren genieten van extra licht en ruimte in uw huis. En dat alles zonder klachten of mankementen.

Over ons

Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de branche, hierdoor zijn onze medewerkers zeer deskundig. We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit.

Wij plaatsen ook de mooiste projecten en inspiratie op onze Linkedin en Instagram pagina.

dakkapel-vervangen

Contact opnemen over dakkapel vervangen

Wilt u meer informatie over onze diensten? Laat u dan vrijblijvend door ons informeren. Wij voorzien u van meer informatie en uiteraard kunt u ook een prijsopgaaf van ons verwachten. Ook vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van dakkapel reparatie.