Het plaatsen van een dakkapel moet goed gebeuren. Daarom adviseren wij om een dakkapellen specialist in te schakelen. Een dakkapellen specialist met jarenlange ervaring en gecertificeerde timmerlieden. Wilt u een dakkapel van topkwaliteit? Dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Zonder arrogant te worden, kunnen wij zeggen dat wij een dakkapellen specialist zijn. Niet overtuigd? Bekijk dan onze projecten.

Specialist in bouw en onderhoud

Passie voor het vak, dat is de drijfveer bij Rozendaal Bouwbedrijf. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Uw wensen staan centraal en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Als dakkapellen specialist weten wij precies welke dakkapel bij u past en binnen uw budget valt. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de vergunningen, want wij helpen en adviseren u daar graag bij. Uw dakkapel wordt door onze vakkundige timmerlieden op uw dak gemonteerd. Ook na oplevering kunt u voor onderhoudswerkzaamheden bij ons terecht. Door onze maatwerkoplossingen en goede service zijn wij onbetwist de dakkapellen specialist die u zoekt.

In de afgelopen jaren hebben wij tal van nieuwe dakkapellen geplaatsen en bestaande dakkapellen gerenoveerd. Wilt u inspiratie opdoen? Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van nieuw geplaatste dakkapellen. Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan eens onze Projecten-pagina.

Dakkapel configurator

Als dakkapellen specialist weten we als geen ander hoe lastig het kiezen van de juiste dakkapel kan zijn. Wij helpen u graag een handje bij de keuzes omtrent uw nieuwe dakkapel met de dakkapellen configurator. Op basis van een aantal variabelen, die u zelf invult, kunnen wij u een prijsopgaaf geven. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Dakkapel laten plaatsen door Rozendaal Bouwbedrijf

Heeft u interesse in een goedkope dakkapel? Onze specialisten adviseren u graag over een maatwerkoplossing voor uw dakkapel. Bij Rozendaal Bouwbedrijf komt u niet voor verassingen te staan. Afspraak is afspraak en u dakkapel wordt binnen één dag glas- en waterdicht geplaatst. Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel direct naar 0184 – 682 056.

Rozendaal Bouwbedrijf, uw dakkapellen specialist