Woont u in Zoetermeer of de omgeving van Zoetermeer en wilt u graag een dakkapel (laten) plaatsen? Rozendaal Bouwbedrijf helpt u in dat geval graag verder. Wij leveren in Zoetermeer en omgeving dakkapellen van hoge kwaliteit die garant staan voor vele jaren vol woonplezier. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen in Zoetermeer en omgeving. Hierdoor bent u zeker van een betrouwbare partner die u snel kan helpen.

Waarom een dakkapel in Zoetermeer plaatsen?Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Zoetermeer?

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, wordt extra licht en ruimte gecreëerd in uw huis. Deze goede investering in uw woning in Zoetermeer verdient zichzelf terug. U heeft verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een traditionele dakkapel met een plat dak of juist een dakkapel met een schuin dak. Ook met betrekking tot het kozijn dat in uw dakkapel in Zoetermeer komt, heeft u voldoende keuzemogelijkheden. Denkt u hierbij aan het aantal kozijnen, de afwerking van de dakkapel en eventuele uitbreidingen, zoals een zonnescherm en een rolluik. Wij informeren u hier graag over.

Rozendaal Bouwbedrijf – Dakkapellen specialist

Kwaliteit en vakmanschap staan bij Rozendaal Bouwbedrijf hoog in het vaandel. Daarnaast willen wij u graag zo snel als mogelijk helpen. Zo garanderen wij u bijvoorbeeld dat wij uw dakkapel in Zoetermeer in één dag glas- en waterdicht plaatsen.

Naast het plaatsen van dakkapellen denken wij graag ook mee met onze opdrachtgevers. Wij adviseren en helpen hen bij het aanvragen van een bouwvergunning, mocht deze benodigd zijn. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente. Uw dakkapel is onze zorg.

Contact over dakkapel in Zoetermeer

Wilt u een dakkapel op uw woning in Zoetermeer, schakel dan Rozendaal Bouwbedrijf in voor het mooiste resultaat. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0184 – 682 056 voor een direct antwoord op uw vraag. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. We kunnen dan uw wensen voor een dakkapel in Zoetermeer bespreken.