Heeft u een huis met dakpannen en wilt u dat graag doortrekken over uw dakkapel? Dan is een dakkapel met pannendak een uitstekende optie. Bij Rozendaal Bouwbedrijf bouwen we dakkapellen op maat.

Werkwijze dakkapel met pannendak plaatsen

dakkapel met pannendakBij het plaatsen van een dakkapel met pannendak worden de dakpannen op de plaats van de dakkapel tijdelijk weggehaald. Vervolgens wordt uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst. Bij de afwerking worden de dakpannen vervolgens opnieuw gebruikt om het dak van de dakkapel te bedekken. De dakpannen zorgen vervolgens dat het regenwater netjes wordt afgevoerd naar de dakgoot. Het voordeel van een dergelijke dakkapel is dat het lijkt alsof uw dakkapel altijd bij het huis heeft gehoord. Een gloednieuwe dakkapel met het behoud van het aanzicht van uw huis! Dit is ook prachtig bij een dakkapel met een schuin dak.

Rozendaal Bouwbedrijf – Dakkapellenspecialist

Met meer dan 30 jaar ervaring als bouwbedrijf kunnen wij wel zeggen dat wij dakkapellenspecialist zijn. Wij plaatsen niet alleen dakkapellen. Ook de traditionele dakkapel met een plat dak plaatsen wij veelvuldig. Bent u benieuwd naar de dakkapel projecten die we de afgelopen jaren al hebben uitgevoerd? Bekijk dan eens onze Projecten pagina. Daar vindt u beeldmateriaal van dakkapelprojecten, maar ook van andere bouwklussen waar u ons voor kunt benaderen. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook aanbouwen realiseren, renovaties uitvoeren en nokverhogingen plaatsen?

Uw dakkapel is onze zorg. Wij plaatsen dakkapellen én helpen u graag met bijvoorbeeld het aanvragen van een bouwvergunning. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente.

Offerte dakkapel met pannendak

Wilt u het aanzicht van uw huis doortrekken in uw dakkapel. Dan is een dakkapel met pannendak een uitstekende optie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier.