Open of gesloten, recht of met een draai naar boven, de trap is één van de eerste dingen die u ziet als u een woning binnenkomt. De blikvanger van uw hal. Als bouw- en timmerbedrijf in de omgeving Rotterdam maken wij nieuwe houten trappen in onze eigen werkplaats. Op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij uw woonwensen en de mogelijkheden van uw nieuwe- of bestaande woning. 

Wilt u een nieuwe trap laten plaatsen? Neem dan contact met ons op!

De mogelijkheden van een houten trap

Of u nu een landelijk of een modern interieur heeft, een houten trap kan altijd. Een houten trap zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw woning. Wij maken en plaatsen nieuwe trappen in diverse houtsoorten, zoals vuren, meranti, merbau en eiken. Hout biedt enorm veel mogelijkheden, in vorm, stijl en afwerking. Waar een open trap voor extra licht zorgt, heeft een dichte trap een isolerende werking. 

Naast de keuze voor open of dicht, produceren wij nieuwe trappen in diverse uitvoeringen, zoals een rechte steektrap, een trap met onder- en/of bovenkwart of een spiltrap. De vorm van de trap is vaak afhankelijk van de ruimte waar we de nieuwe trap gaan plaatsen.

Nieuwe trap plaatsen van hout

Een nieuwe trap laten plaatsen

Als uw trap als bouwpakket uit onze werkplaats komt, wordt hij binnen een dag in elkaar gezet en geplaatst in uw woning. Dit kan een nieuwe trap zijn in een bestaande woning of een trap in een nieuwbouwwoning. Het plaatsen van een nieuwe trap gebeurd nauwkeurig en veilig door onze vakmensen. Ook een trapleuning of balustrade wordt door ons op maat gemaakt en geplaatst. Na het monteren van de trap worden de trap(delen) indien gewenst afgewerkt met grondverf of olie. 

Wat kost een nieuwe trap?

De kosten van een nieuwe trap zijn van veel factoren afhankelijk. De keuze voor vorm, houtsoort, afmeting en afwerking bepalen het prijskaartje van uw nieuwe trap. Hoe meer hout en handelingen er nodig zijn om de trap te maken hoe duurder de trap wordt. Ook de keuze voor het type hout heeft veel invloed op de prijs. Kies je voor een goedkopere houtsoort als vuren, of gaat uw voorkeur uit naar een harde houtsoort, zoals eiken of mahonie. We denken graag mee aan een passende oplossing voor uw budget. 

Bouwbedrijf Rozendaal

Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare ervaren bouwpartner in de regio Rotterdam. Van dakopbouwen tot nieuwbouw, van aanbouw tot renovatie. Wij zijn dé partij voor al uw bouwklussen. Wij beschikken over een moderne werkplaats met moderne geavanceerde machines die aan alle strenge eisen van deze tijd voldoen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij werken vakkundig en snel. We denken graag proactief met u mee en geven deskundig advies over uw project.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw bouwklus kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Op onze projectenpagina laten we beelden zien van projecten die we eerder hebben opgeleverd. Op ons Instagram account en onze pagina op Linkedin houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden we u een kijkje achter de schermen!