Heeft u een woning met een plat dak en wilt u uw woning uitbreiden? Met een dakopbouw voor een plat dak creëert u 33% meer woonruimte. Een dakopbouw voor een plat dak kan dienen voor meer slaapkamers in uw woning of het plaatsen van een tweede of grotere badkamer.

Soorten dakopbouw

Voorbeeld dakopbouw met een plat dakWanneer u kiest voor een dakopbouw voor een plat dak, heeft u nog keus uit verschillende varianten.  Het grote voordeel van een plat dak is dat er veel mogelijkheden zijn om meer woonruimte te creëren. Zo kunt u kiezen voor een extra verdieping met zadeldak, platdak of met  zadel- en platdak. Het voordeel van een extra woonlaag is dat de waarde van uw huis omhoog gaat en u door de extra woonlaag niet meer hoeft te verhuizen naar een huis met meer woonruimte.

Kosten dakopbouw plat dak

Voor een dakopbouw heeft u wel een vergunning nodig, maar door deze uitbreiding kunt u de komende twintigjaar weer vooruit met uw huis. De kosten van een dakopbouw zijn verschillend, doordat u onder andere het soort kozijnen kunt bepalen en hoe u uw dakopbouw wilt afwerken. Voor een indicatie van een volledige dakopbouw, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Rozendaal Bouwbedrijf, niet alleen dakopbouwen

Met ruim 30 jaar ervaring en 15 vakmensen in dienst kunnen wij wel zeggen dat we specialist zijn op het gebied van dakopbouwen. Of het nu gaat om een dakopbouw voor een plat dak of een zadeldak. Rozendaal Bouwbedrijf is uw partner voor deze klus!

Maar u kunt ons voor veel meer bouwklussen inschakelen. Zo helpen wij u graag met het plaatsen van een nokverhoging, realiseren wij complete aan-/uitbouwen en verrijken wij uw woning met een dakkapel.

Of het nu gaat om kleine verbouwingen of complete bouwprojecten. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over onze werkzaamheden!