Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u terecht voor een goedkope dakkapel van hoge kwaliteit. Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn, dat hebben we bij Rozendaal Bouwbedrijf al keer op keer bewezen. Een kapel is er in verschillende soorten en maten. Wij vervaardigen precies de dakkapel waar u naar op zoek bent. Op basis van uw wensen maken wij een hoge kwaliteit dakkapel.

goedkope-dakkapelEen goedkope dakkapel op maat

Omdat u zelf bepaalt hoe uw dakkapel eruit gaat zien, bepaalt u ook zelf wat uw dakkapel gaat kosten. U bepaalt zelf van welke materialen uw dakkapel wordt gebouwd. Door de vele opties waar u uit kunt kiezen bent u verzekerd van een dakkapel tegen de scherpste prijs. Verder hebben wij het gehele proces van ontwerp, productie en plaatsing van uw dakkapel in eigen handen waardoor u niet tegen extra kosten oploopt. Doordat wij het BouwGarant keurmerk hebben willen wij u ervan verzekeren dat een goedkope dakkapel niet van mindere kwaliteit is.

Op onze LinkedIn en Instagram plaatsen we de mooiste projecten ter inspiratie.

 Offerte aanvragen

Als u meer informatie wilt over onze producten, neem dan vrijblijvend met ons contact op via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0184 – 682 056. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord over alle mogelijkheden en voorziet u waar mogelijk direct van de gewenste informatie. U kunt ook direct een offerte aanvragen via de button hieronder.