Dakkapel Zwijndrecht? Bent u op zoek naar een dakkapel en woont u in Zwijndrecht of omgeving? Vanuit onze vestiging in Nieuw-Lekkerland, zijn wij actief in de Drechtsteden: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Daarnaast zijn wij ook actief in Barendrecht en Rotterdam. Zoals u ziet, hebben wij dus voldoende ervaring opgedaan in uw omgeving. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij uw dakkapel op professionele en vakkundige wijze zullen plaatsen. En zo kunt u zorgeloos genieten van extra licht en ruimte in huis.

Voorbeeld van dakkapel Zwijndrecht

In Zwijndrecht plaatsten wij eerder een dakkapel met nokverhoging aan de Lodewijk van Nassaustraat. Door het plaatsen van deze nokverhoging met dakkapel werd de zolder omgebouwd naar twee slaapkamers met overloop.

Bent u benieuwd naar meer projecten die wij in een recent verleden hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we u graag willen inspireren met onze bouwklussen. Ook kunt u ons Instagram account bekijken voor recente projecten.

Kunststof dakkapel ZwijndrechtWaarom u kiest voor Rozendaal Bouwbedrijf

Bij de keuze voor een dakkapel, is prijs natuurlijk een belangrijke factor. Bij Rozendaal Bouwbedrijf heeft u al een dakkapel Zwijndrecht voor slechts 3.695 euro. Voor deze prijs krijgt u de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo krijgt u volledige garantie op uw dakkapel. Dit betekent dat wij eventuele lekkages altijd snel en kosteloos verhelpen. Daarnaast zijn wij aangeloten bij twee garantiefondsen, namelijk Bouwfonds en Bouwend Nederland. Op deze manier weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partij.

Als Bouwbedrijf plaatsen wij niet alleen dakkapellen. U kunt ons team van 15 vakmannen inschakelen voor al uw bouwklussen. Of het nu gaat om het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden of het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van nokverhogingen? Met ruim 30 jaar ervaring is uw bouwklus bij Rozendaal Bouwbedrijf in goede handen!

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat Rozendaal Bouwbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op of bel ons op 0184-682056 voor meer informatie.