Wenst u meer daglicht en ruimte op de bovenverdieping van uw woning in Zwijndrecht of omgeving? Vanuit onze vestiging in Nieuw-Lekkerland helpen we u graag. Bij Rozendaal Bouwbedrijf gaan we altijd voor maatwerk. Zeker bij een dakkapel is het belangrijk dat er een perfecte lucht- en waterdichte afsluiting plaatsvindt die naadloos aansluit op uw dak. Daarnaast bieden we u een ruime keuze in materialen, afwerking en formaat.

Houten dakkapel in Zwijndrecht

Een houten dakkapel is een populaire keuze vanwege de warme uitstraling en duurzaamheid van het materiaal. Hout past bij iedere woonstijl, van landelijk tot traditioneel. Het materiaal biedt flexibiliteit in ontwerp, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke eisen van uw woning. Bovendien kan hout gemakkelijk worden bewerkt en aangepast, waardoor het ideaal is voor maatwerkprojecten. Een ander voordeel van hout is de milieuvriendelijkheid, aangezien het een natuurlijk materiaal is en gemakkelijk biologisch afbreekbaar is. Aan de andere kant vereist een houten dakkapel regelmatig onderhoud vanwege de gevoeligheid voor weersinvloeden, zoals vocht en schimmel. Echter wanneer hout goed wordt onderhoud is een houten dakkapel een duurzame en tijdloze toevoeging aan uw huis.

Kunststof dakkapel in Zwijndrecht

ZwijndrechtEen kunststof dakkapel biedt verschillende voordelen waardoor dit materiaal een aantrekkelijke keuze is voor bewoners van moderne huizen. Kunststof is populair vanwege de duurzaamheid van het materiaal dat soms wel 50 jaar meegaat. Kunststof is gemakkelijk schoon te maken en vereist in vergelijking tot hout geen regelmatige schilderbeurten, waardoor u kosten bespaart op de lange termijn. Aan de andere kant heeft kunststof een minder natuurlijke uitstraling dan hout en kan het, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal, gevoelig zijn voor verkleuring onder invloed van langdurige blootstelling aan de zon. Een kunstof dakkapel is een betaalbare en onderhoudsarme oplossing als u op zoek bent naar een praktische en duurzame oplossing.

Voorbeeld van dakkapel Zwijndrecht

In Zwijndrecht plaatsten wij eerder een dakkapel met nokverhoging aan de Lodewijk van Nassaustraat. Door het plaatsen van deze nokverhoging met dakkapel werd de zolder omgebouwd naar twee slaapkamers met overloop.

Bent u benieuwd naar meer projecten die wij in een recent verleden hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze Projecten pagina waar we u graag willen inspireren met onze bouwklussen.

Kunststof dakkapel Zwijndrecht

Kosten van een dakkapel

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hoe deze kostprijs uiteindelijk wordt berekend, laten wij u uiteraard graag zien.

  • Het aantal en soort kozijnen: dit is de basis van uw dakkapel. Het raamwerk bepaalt uiteindelijk de constructie van de zijwanden en het dak.
  • De ramen: de juiste beglazing zorgt voor een goede uitstraling en uitzicht van uw dakkapel. Tevens zorgt een goede beglazing voor goede isolatie.
  • Dakopbouw: de constructie voor uw dakkapel moet stevig en waterdicht zijn. Een goede constructie bespaart u een hoop onderhoudskosten.
  • De afmetingen van uw dakkapel: zowel de breedte als hoogte van uw dakkapel zijn variabel. Standaard is een dakkapel 120 tot 150 cm. hoog.
  • De materiaalkeuze van uw dakkapel: kiest u voor hout of kunststof?
  • De accessoires van de dakkapel: zoals rolluiken en ventilatieroosters
  • Arbeidsloon: de kosten van arbeid zijn een onderdeel van de totaalprijs. Het bouwen van een dakkapel is puur vakmanschap.

Via onze dakkapelconfigurator kunnen wij u een goede prijsindicatie van uw dakkapel geven.

Waarom u kiest voor Rozendaal Bouwbedrijf

Als u kiest voor Rozendaal Bouwbedrijf krijgt u volledige garantie op uw dakkapel. Wij leveren maatwerk en garanderen u de beste kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij twee garantiefondsen, Bouwfonds en Bouwend Nederland. Op deze manier weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare partij.

Als Bouwbedrijf plaatsen wij niet alleen dakkapellen. U kunt ons team van 15 vakmannen inschakelen voor al uw bouwklussen. Of het nu gaat om het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden of het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van nokverhogingen? Met ruim 30 jaar ervaring is uw bouwklus bij Rozendaal Bouwbedrijf in goede handen!

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat Rozendaal Bouwbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op of bel ons op 0184-682056 voor meer informatie.