Dakkapel PapendrechtWoont u in Papendrecht en wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van maatwerk dakkapellen. Met een dakkapel van Rozendaal Bouwbedrijf bent u verzekerd van een dakkapel die klopt tot in detail.

Wanneer u een dakkapel in Papendrecht wilt aanschaffen dat profiteert u van een aantal voordelen. Rozendaal Bouwbedrijf is gevestigd in Nieuw-Lekkerland en staat binnen 15 minuten bij u voor de deur. Lekker makkelijk! Bovendien heeft het plaatsen van een dakkapel vele andere voordelen. Zo creëert u met een dakkapel meer ruimte op uw zolder, heeft u meer lichtinval en verhoogt u de waarde van uw woning. Tot slot plaats Rozendaal Bouwbedrijf uw dakkapel binnen één dag wind- en waterdicht en krijgt u na oplevering altijd 10 jaar garantie.

Rozendaal Bouwbedrijf – Dakkapellen specialist

Vakmanschap en snelheid zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is waar Rozendaal Bouwbedrijf voor staat! Dit geldt niet alleen voor de dakkapel projecten die wij al ruim 30 jaar voor onze klanten uitvoeren. Voor al onze bouwklussen gaan wij met ons team van 15 professionals voor het maximale resultaat. Zo garanderen wij u bijvoorbeeld dat uw dakkapel op uw woning in Papendrecht in één dag glas- en waterdicht is.

Naast de uitvoering van de bouwwerkzaamheden denken wij ook graag mee met onze opdrachtgevers. Is er bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig voor uw dakkapel? Dan helpen wij u hier graag mee. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente.

Offerte voor dakkapel Papendrecht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dakkapel op uw woning in Papendrecht? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij doen u graag een zeer scherpe aanbieding. Eerst inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel