Op zoek naar een dakkapel in Alblasserdam? Rozendaal Bouwbedrijf is dé specialist in maatwerk dakkapellen. Een maatwerk dakkapel betekent dat uw dakkapel ter plaatse wordt gemonteerd. Alle dakkapellen worden binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst.

dakkapel-alblasserdamRozendaal Bouwbedrijf is in Nieuw-Lekkerland gevestigd. Dus als u een dakkapel wilt aanschaffen in Alblasserdam dan staan we binnen enkele minuten bij u voor de deur. Met een dakkapel creëert u meer ruimte en licht op uw zolder. Door de dakkapel op uw schuine dak te plaatsen wordt de zolderkamer een ruimere kamer. Bovendien verhoogt een dakkapel op maat de waarde van uw huis in Alblasserdam. Een maatwerk dakkapel is volledig afgestemd op de huidige stijl van uw huis, hierdoor krijgt u het idee dat de dakkapel altijd al op het dak heeft gezeten.

Wij zijn Rozendaal Bouwbedrijf

Van dakopbouwen en nieuwbouw tot dakkapel, en van aanbouwen tot renovaties. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen.

Met 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals, behoort Rozendaal Bouwbedrijf tot de beste bouwbedrijven van Alblasserdam en omstreken.

Wij zijn vakkundig en snel en daarom kunnen wij u garanderen dat dakkapellen en dakopbouwen in één dag glas- en waterdicht zijn. Tevens proberen wij altijd onze offertes zeer scherp te prijzen.

Offerte voor dakkapel in Alblasserdam

Wanneer u in Alblasserdam een dakkapel wilt kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de opties te bespreken. Ook het aanvragen van een vergunning kunt u door ons laten regelen, dat scheelt u een hoop administratieve rompslomp. Dus voor de aanschaf van een dakkapel in Alblasserdam bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juiste adres. Neem voor vragen direct contact met ons op. Rozendaal Bouwbedrijf, de dakkapellen specialist!

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel