De beste dakkapellen

Het vinden van de beste dakkapel kan best lastig zijn. Er zijn immers zoveel aanbieders die claimen dat juist zij de beste dakkapellen leveren. Het is begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Rozendaal Bouwbedrijf informeren wij u graag over de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning. Ons advies is altijd vrijblijvend!

Waar moet u op letten?

De keuze maken voor de beste dakkapel hoeft niet lastig te zijn. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dakkapel. Onderstaand vindt u selectiecriteria die van belang (kunnen) zijn tijdens het kooptraject van een dakkapel:

  • De kwaliteit: bij welke aanbieder voldoet het eindresultaat aan uw wensen?
  • De prijs: bij welke aanbieder zijn de dakkapellen het goedkoopste?
  • De service: bij welke aanbieder krijgt u de beste voorwaarden?

beste dakkapellen

Andere aandachtspunten voor de beste dakkapellen

Uiteraard zijn er per genoemd criterium tal van alternatieven te bedenken als het aankomt op de beste dakkapellen. Kwaliteit uit zich namelijk ook in de materialen die worden gebruikt, de gewenste extra’s zoals rolluiken en zonneschermen, maar ook de duurzaamheid van de dakkapel. Voor de prijs geldt hetzelfde: de ene aanbieder is wellicht wat duurder dan de andere aanbieder, maar dit kan zich eenvoudig terugverdienen gebaseerd op de kwaliteit. Krijgt u bijvoorbeeld vijf jaar garantie of misschien zelfs tien? Is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten voor bijvoorbeeld de schoonmaak van de dakkapel? Allemaal vragen waar wij u graag antwoord op geven.

Kies voor Rozendaal Bouwbedrijf

Bij Rozendaal Bouwbedrijf zijn we eerlijk en oprecht. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, dat is de reden dat wij alleen maatwerk dakkapellen leveren die voldoen aan uw wensen. Daarnaast wordt een dakkapel altijd binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst. De bouwoverlast is nihil en wij laten u zeker niet in de kou zitten. Bovendien krijgt u altijd tien jaar garantie op uw dakkapel, want wij zijn ervan overtuigd dat we kwaliteit leveren. Zelf ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Al ruim 25 jaar de beste dakkapellen

Rozendaal Bouwbedrijf realiseert al ruim 25 jaar de beste dakkapellen op basis van de wensen en eisen die onze klanten hebben. Wij laten ook graag aan u zien dat wij weten wat wij verstaan onder de beste dakkapellen. Vraag gerust een offerte aan of laat u verder informeren door één van onze medewerkers. Telefonisch contact opnemen kan via 0184 – 682 056.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel