De zolder aftimmeren van uw woning

Een zolder is voor veel mensen een ruimte die niet optimaal benut wordt. De zolder wordt vaak als opslagruimte gebruikt voor spullen die u niet dagelijks gebruikt. Bij Rozendaal Bouwbedrijf helpen we u graag om een volwaardige kamer te realiseren van deze ruimte, zoals een slaapkamer, speelkamer of thuiskantoor. Wanneer we uw zolder aftimmeren geeft dit daarnaast ook mogelijkheden om uw zolder goed te isoleren. Waardoor de warmte van de lager gelegen vertrekken niet door het dak verloren gaat. Door het plaatsen van scheidingswanden kunnen we daarnaast de zolder opdelen in meerdere ruimtes. 

Een dakkapel plaatsen op zolder

Wanneer er op dit moment nog geen daglicht bij uw zolder naar binnenkomt kan het plaatsen van een dakkapel een uitkomst bieden. U heeft hierdoor direct extra ruimte, lucht en licht op de bovenverdieping van uw woning. Een dakkapel is daarnaast waardeverhogend en daardoor een goede investering. Bij Rozendaal bouwbedrijf kiezen we altijd voor een dakkapel op maat dat ter plaatse door ons wordt opgebouwd. Deze wordt voor u op maat door ons gemaakt zodat u zeker weet dat uw dakkapel perfect aansluit op uw woning. Bijkomende voordeel; u heeft een ruime keuze in maatvoering, afwerking en bekleding. De glas- en waterdichte plaatsing van de dakkapel gebeurt binnen één dag, waardoor u dak maar voor een zeer beperkte tijd open is. 

zolder aftimmeren

Zolder aftimmeren en isoleren

Het aftimmeren van de zolder is het ideale moment om uw zolder te isoleren, de meest rendabele manier om energie uit te sparen. Warmte stijgt, waardoor een groot deel van de energie verloren gaat via het dak. Daarnaast zorgt de isolatie voor een aangenaam leefklimaat en wordt de ruimte minder onderhevig aan temperatuurschommelingen. Bij dakisolatie van een hellend dak vullen we de ruimtes tussen de balken volledig op met isolatiemateriaal en werken met dit af met gipsplaten. Voor een extra strak resultaat kunnen de wanden daarna gestuct worden. 

Rozendaal Bouwbedrijf

Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare ervaren bouwpartner in de regio Rotterdam. Van dakopbouwen tot nieuwbouw, van aanbouw tot renovatie. Wij zijn de partij voor al uw bouwklussen en timmerwerkzamheden. Door onze grote moderne werkplaats met geavanceerde machines kunnen wij altijd maatwerk leveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken vakkundig en snel. We denken graag proactief met u mee en geven deskundig advies over uw project.