Wat kost een aanbouw? Rozendaal Bouwbedrijf helpt u graag!U overweegt een aanbouw en stelt uzelf de volgende vraag: “Wat kost een aanbouw”? Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u terecht voor alle mogelijke aanbouwen. De prijs voor het realiseren van een aanbouw is afhankelijk van:

  • De diepte en breedte van de aanbouw
  • Het soort gevel
  • Soort(en) kozijn(en)
  • Type dak
  • Type boeiboorden

Waarom een aanbouw?

De meest gehoorde reden voor het kiezen van een aanbouw is het creëren van extra leefruimte. In het verlengde hiervan ligt natuurlijk ook dat uw woongenot vergroot wordt! In de meeste gevallen wordt een aanbouw ingericht als woonkamer, keuken of bijkeuken of eetkamer. Maar u kunt er ook voor kiezen om de aanbouw te gebruiken als garage of berging. 

Met deze mogelijkheden hebben we ook direct een aantal van de verschillende soorten aanbouwen besproken. Naast de garage en de uitbouw van de woonkamer (aan zowel zij- als achtergevel) kunt u kiezen voor een erker of een serre. Tot de categorie ‘aanbouwen’ behoort ook de aanbouw met verdieping. 

Richtprijzen aanbouwen

Op de vraag ‘wat kost een aanbouw’ kunnen we u niet direct antwoord geven. Het is gewoonweg te afhankelijk van veel factoren. Naast de eerder op deze pagina benoemde keuzemogelijkheden kan het al dan niet moeten aanvragen van een bouwvergunning voor uw aanbouw de kostenpost behoorlijk doen stijgen.

Wilt u weten wat uw aanbouw gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Rozendaal Bouwbedrijf, dé aannemer voor uw aanbouw

Met ruim 30 jaar ervaring als bouw- en timmerbedrijf kunnen wij ons met recht dé specialist op de volgende gebieden noemen: Dakkapellen, Nokverhogingen, Dakopbouwen, Kozijnen, Dakvensters, Trappen én natuurlijk Aanbouwen!

Bent u benieuwd naar de projecten waar we recent aan hebben gewerkt? Bekijk dan onze Projecten pagina eens. Voor nog meer inspirerend beeldmateriaal bekijkt u ook ons Instagram account.