Gouda: waar de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. De stad bestaat uit prachtige wijken zoals Korte Akkeren, Nieuwe Park, Bloemendaal en Kort Haarlem. Ongeacht waar u woont in Gouda: ons timmerbedrijf kan u van dienst zijn als u een bouwproject op de planning heeft staan. Ons timmerbedrijf in Gouda verzorgt alle werkzaamheden voor u die u kunt bedenken!

Een greep uit de werkzaamheden van ons bouwbedrijf

Met veel plezier voeren we al ruim 25 jaar uiteenlopende klussen uit. Ons bouwbedrijf heeft in Gouda meermaals projecten uit mogen voeren. We geven u graag een indruk van de werkzaamheden die wij uitvoeren:

  • We leveren én plaatsen geheel op maat gemaakte trappen
  • Enkelglas vervangen door dubbelglas
  • Gevels bekleden met trespa, keralit, hout of een ander materiaal
  • Binnenwanden, deuren en plafonds (ver)plaatsen
  • Dakkapel, nokverhoging of dakopbouw realiseren

Buiten de genoemde werkzaamheden kunnen wij als timmerbedrijf in Gouda nog tal van andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Laat ons gerust weten wat u graag gedaan wilt hebben en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om divers timmerwerk.

Gemotiveerde medewerkers voor uw project in Gouda

Eén van de medewerkers van ons bouwbedrijf die elke dag opnieuw het beste uit zichzelf probeert te halen is de gemotiveerde Martijn. Over zijn werk zegt hij het volgende:

“Het fijne aan dit vak en ons bedrijf is dat je elke dag probeert mensen blij en tevreden te maken met extra woonruimte of verbeteringen aan hun woning.”

Gaat ons timmerbedrijf in Gouda aan de slag met uw project, dan zou het dus goed kunnen dat u kennis maakt met timmerman Martijn. Maar ook wanneer Martijn al aan een ander project bezig is, bent u er zeker van dat een gemotiveerde timmerman uw project uit komt voeren. Maak alvast kennis met de timmerspecialisten van Rozendaal Bouw- en Timmerbedrijf.

De specialisten van ons Timmerbedrijf in GoudaTimmerbedrijf in Gouda nodig? Neem contact op!

We zijn ontzettend benieuwd naar het project dat u op de planning heeft staan. We leveren al ruim 25 jaar kwaliteitswerk in de regio en doen dat ook graag voor u. Wilt u contact met ons timmerbedrijf in Gouda, bel dan gerust naar 0184 – 682 056. U kunt ook direct via de website een offerte aanvragen.