Nieuwbouw winkelruimte en twee appartementen in Bergambacht

Aan de Hoofdstraat 15, in Bergambacht hebben wij de nieuwbouw van een winkelruimte met daarboven twee appartementen gerealiseerd. Een uitdagend project met een uniek karakter. De winkelruimte is een uitbreiding van Soet Wonen en Slapen en staat direct naast het huidige pand. Met een oppervlakte van ongeveer 250 m2 zorgt dit voor een grote groei van de showroom. De twee appartementen boven de winkelruimte zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het pand. 

Een terras en loopbrug op hoogte

Boven de winkelruimte bevinden zich twee appartementen. Het grootste appartement bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en heeft een oppervlakte van 309 m2. Het kleinere appartement bevindt zich alleen op de 1e verdieping en heeft een oppervlakte van 144 m2. De terrassen op de 2e verdieping worden middels een houten loopbrug met elkaar verbonden. De constructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie met betonnen vloeren en een houten dakconstructie. De kozijnen worden in zowel hout als aluminium uitgevoerd.

Oplevering september 2023

De bouw van de winkelruimte en appartementen is gestart in mei 2022 en is in september 2023 door ons opgeleverd. Heeft u vragen over dit unieke project? Neem contact met ons op.

Rozendaal Bouwbedrijf

Rozendaal Bouwbedrijf is een ervaren en betrouwbare bouwpartner in de regio Rotterdam. We zijn u graag van dienst met diverse bouwprojecten, van dakopbouwen tot nieuwbouw en van aanbouw tot renovatie. Ons bedrijf beschikt over een moderne werkplaats met geavanceerde machines, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we werken vakkundig en efficiënt. Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies over uw project, zodat we samen tot het beste resultaat komen.