Woont u in Rotterdam en wilt u uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Rozendaal Bouwbedrijf helpt u graag bij het vervangen van uw kozijnen, zodat u uw kozijnen nooit meer hoeft te verven.

Waarom kunststof kozijnen?

Kunstsof kozijnen zijn onderhoudsarm en hoeven niet geschilderd te worden, waardoor u kosten bespaart en een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Houten kozijnen zijn inbraakgevoelig, maar kunststof is oersterk materiaal waardoor ze niet splijten bij een poging tot inbraak. Een ander belangrijk voordeel van een kunststof kozijn voor uw woning in Rotterdam is de lagere gasrekening. De kozijnen zijn beter geïsoleerd waardoor u ook hier op de kosten kunt besparen.

kunststof-kozijnen-rotterdamGeef uw woning in Rotterdam kleur

Kunststof kozijnen zullen er altijd als nieuw uitzien, ook na maanden van slechte weersomstandigheden. U heeft een ruime keuze aan kleuren en afwerking. Uw kunststof kozijnen hebben een levensduur van meer dan 50 jaar, kies daarom een kleur die jarenlang in de mode zal blijven.

Contact over kunststof kozijnen in Rotterdam

Wilt u meer weten over het plaatsen van kunststof kozijnen in Rotterdam of wilt u meer weten over de kleurmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie en inspiratie over onze werkzaamheden kunt u een kijkje nemen op onze LinkedIn en Instagram pagina’s.