Staat u op het punt om een nieuwe dakkapel aan te schaffen? U bent  uzelf dan waarschijnlijk op dit moment aan het oriënteren op de mogelijkheden. Zo zult u zeer waarschijnlijk kijken naar de breedte van de dakkapel. Ook het materiaal waarvan de dakkapel gemaakt wordt en hoe de dakkapel afgewerkt gaat worden, zijn belangrijke zaken. Daarnaast denkt u na over of u bijvoorbeeld een rolluik of insectenhorren wilt plaatsen. En uiteraard bekijkt u tientallen dakkapel voorbeelden om inspiratie op te doen voor uw eigen dakkapel.

In de afgelopen jaren hebben wij honderden dakkapellen geplaatst. Van vrijwel elk project maken wij foto’s, waardoor wij u voldoende voorbeelden kunnen laten zien. We laten u graag zo veel mogelijk dakkapel voorbeelden zien, omdat u op die manier de beste indruk krijgt van alles wat er mogelijk is. Van een kleine dakkapel tot een zeer brede dakkapel en van een dakkapel met één raam tot dakkapellen met meerdere draai-kiepramen: er kan van alles geregeld worden. Mocht u uw wensen al in kaart hebben, dan is dat een groot voordeel, want dan kunnen we voor u eenvoudig de juiste dakkapel samenstellen. Weet u nog niet precies wat u wilt, dan bieden onze dakkapel voorbeelden u wellicht de inspiratie die u zoekt. Op basis van wat u mooi vindt denken we met u mee over het maken van de ideale dakkapel.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel

Wist u dat u met onze speciaal ontwikkelde dakkapellen configurator uw droom dakkapel kunt samenstellen?

Wilt u meer dakkapel voorbeelden zien?

Hopelijk hebben onze dakkapel voorbeelden u voldoende kunnen inspireren. Wilt u nog meer foto’s bekijken, dan kunt u het beste een kijkje nemen op onze pagina met projecten. We gaan daarnaast graag met u om tafel om eens te kijken hoe we van onze dakkapel voorbeelden voor u een dakkapel naar wens kunnen maken. Bel ons gerust op 0184 – 682 056 of vraag online uw offerte aan.