U bent erover uit: u wilt meer ruimte op de bovenste verdieping en daarom wilt u graag een dakkapel laten plaatsen. Rozendaal Bouwbedrijf is hét Timmer- en Bouwbedrijf in de omgeving Rotterdam. Wij hebben al veel dakkapellen geplaatst en doen dit ook graag voor u. Vanuit ons kantoor in Nieuw-Lekkerland, zijn wij na een half uur rijden in Rotterdam. Wilt u een dakkapel in Rotterdam laten plaatsen, dan zijn wij dus altijd dichtbij. Naast dakkapellen, kunt u ook bij ons terecht voor aanbouwen in de omgeving van Rotterdam.

Rozendaal Bouwbedrijf, de dakkapelspecialist van Rotterdam en omgevingDakkapel in Rotterdam plaatsen

Als u op zoek bent naar een dakkapel in Rotterdam, zijn er tal van mogelijkheden. Vaak ziet u door het grote aanbod niet meer waar u voor zou moeten kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Ten eerste is het belangrijk wat voor soort dakkapel u wilt. U kiest uit:

  • Dakkapel met een plat dak
  • Dakkapel met een schuin dak
  • Een speciale dakkapel

Dakkapel met een plat dak

Deze dakkapel is het meest standaard en wordt het meest geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende formaten en afwerkingen. Bekijk hier de dakkapel prijzen.

Dakkapel met schuin dak

Een dakkapel met een schuin dak is vaak voorzien van dakpannen. Op deze manier past de dakkapel mooi in de stijl van het dak. Vraag hier uw dakkapel aanbieding aan.

Speciale dakkapel

Dit is de meest standaard dakkapel en wordt het meest geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende formaten en afwerkingen. Bekijk hier de dakkapel prijzen.

Is de keuze voor het soort dakkapel gemaakt, dan zijn er nog een aantal keuzes te maken: het materiaal, de bekleding én de afwerking. Tot slot kunt u nog kiezen voor diverse accessoires, zoals horren, rolluiken en ventilatieroosters. Na het maken van deze keuzes, kunnen wij een gerichte offerte voor uw dakkapel in Rotterdam voor u maken.

Rozendaal Bouwbedrijf; dakkapellen specialist

Van dakkapellen, maar ook andere dakopbouwen tot nieuwbouw, en van aanbouwen tot renovaties. Rozendaal Bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwklussen.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals, behoort Rozendaal Bouwbedrijf tot de beste bouwbedrijven én specialist in dakkapellen van Rotterdam en omstreken.

Waarom kiezen voor een dakkapel

Voor veel mensen zijn er eigenlijk drie belangrijke redenen om te kiezen voor een dakkapel. In de eerste plaats biedt een dergelijke dakopbouw u direct (veel) extra ruimte. Daarnaast geeft een dakkapel extra licht in de kamer waar de kapel geplaatst wordt, bijvoorbeeld uw bovenverdieping. Tenslotte zien veel mensen een dakkapel als een uitstekende investering in hun huis. Een dakkapel is namelijk waarde verhogend voor uw huis!

Dakkapellen in vele soorten en maten

Dakkapellen bestaan er vele soorten en maten. Rozendaal Bouwbedrijf biedt dakkapelen in vier verschillende breedtematen: 150cm, 250cm, 350cm en 450cm. Ook bieden wij maatwerkoplossingen om uw kunststof dakkapel volledig naar uw wensen samen te stellen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bezoek onze dakkapellen configurator en stel uw droomdakkapel zelf samen!

Bekijk onze dakkapellen pagina en laat u inspireren door de vele dakopbouwen die we al geplaatst hebben!

Prijs voor uw dakkapel in Rotterdam

Wilt u weten wat uw dakkapel in Rotterdam gaat kosten? Kijk dan bij onze prijzen of neem contact met ons op.