Als u in Den Haag woont en graag een dakkapel wilt laten plaatsen, dan is Rozendaal Bouwbedrijf u graag van dienst. Wij leveren dakkapellen in diverse uitvoeringen, waar wij u graag meer over vertellen. Een dakkapel is een goede investering in uw woning, want u verhoogt hiermee de waarde van uw huis. Wilt u in de toekomst uw huis in Den Haag verkopen, dan kunt u de vraagprijs verhogen dankzij de geplaatste dakkapel. Een dakkapel heeft daarnaast als voordeel dat u extra ruimte creëert in uw woning en dat er extra lichtinval ontstaat.

Dakkapellen plaatsen en vervangendakkapel-den-haag

Naast dat wij een nieuwe dakkapel kunnen plaatsen op uw woning is het ook mogelijk om de bestaande dakkapel te laten vervangen. Wij verwijderen de oude dakkapel op de juiste manier, en zorgen ervoor dat de nieuwe dakkapel vakkundig geplaatst wordt. Uiteraard zorgen wij voor een correcte afwerking van de dakkapel. Optioneel kunt u kiezen voor een handmatig/elektrisch rolluik, een zonnescherm een ventilatierooster en diverse extra’s. Voor uw woning in Den Haag bieden deze toevoegingen op uw dakkapel een extra waardevermeerdering.

Meer informatie over dakkapel in Den Haag

Heeft u vragen over het laten plaatsen van een dakkapel in of rondom Den Haag, dan informeren wij u hier graag vrijblijvend over. U kunt bij ons een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Heeft u vragen, gebruik dan ook ons contactformulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw wensen door te spreken. We helpen u graag met vragen of kleur en afwerking. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons te zoeken, via 0184 – 682 056 zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar.

Als u inspiratie wilt bekijken van onze mooiste projecten kunt u op onze Instagram en LinkedIn pagina kijken.

Traditionele dakkapel met een plat dak

Dakkapel met een schuin dak

Speciale dakkapel