Als u graag groter wilt wonen, maar niet wilt verhuizen dan is het de beste oplossing om uw huidige huis te vergroten. U kunt meer ruimte creëren door eens goed op te ruimen en alle overbodige spullen weg te doen. Maar eigenlijk behaalt u daar vaak niet het gewenste resultaat mee. Wilt u echt meer ruimte hebben? Dan kunt u het beste een aanbouw plaatsen. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een aanbouw aan de woonkamer te plaatsen om zo de woonruimte flink te vergroten.

Voordelen van een aanbouw

Door te kiezen voor een woonkamer aanbouw ontstaat er fors meer ruimte in huis. Dit is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort. Er zijn nog diverse andere voordelen te benoemen van het plaatsen van een woonkamer aanbouw:

  • Verhuizen door ruimtegebrek is niet nodig door de aanbouw aan de woonkamer
  • Aanbouw kan geheel in de stijl van de rest van uw woning worden gebouwd
  • Raampartij, zonneschermen, schilderwerk et cetera allemaal volledig naar wens
  • Afwerken en bekleden van de aanbouw op tal van manieren mogelijk

Zo heeft u dus extra ruimte in huis, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw huidige woning. Dit wordt namelijk naadloos op elkaar aangesloten!

Bent u benieuwd naar de projecten die wij in het recente verleden al gerealiseerd hebben? Bekijk onze Projecten pagina of bezoek ons Instagram account

Aanbouw aan uw woonkamer?Kosten van een woonkamer aanbouw

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als u een aanbouw aan de woonkamer laat plaatsen? Neem dan gerust contact op met ons bouw- en timmerbedrijf. We gaan graag met u in gesprek over een woonkamer aanbouw. Op basis van uw wensen is het voor ons mogelijk om u een indicatie van de kosten te geven. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0184 – 682 056. U kunt ook via ons offerteformulier uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij u op basis daarvan verder kunnen informeren over de kosten van een aanbouw aan de woonkamer.

Rozendaal Bouwbedrijf – aanbouwen en nog veel meer

Wij zijn dus Rozendaal Bouwbedrijf en bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in ons vaandel. Daarbij willen we graag de snelheid in projecten houden; maar altijd wel zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. En dit geldt niet alleen voor onze aanbouwprojecten. Met ruim 30 jaar ervaring en inmiddels een team van 15 professionals zijn wij uw partner voor al uw bouwklussen. U kunt ons inschakelen voor:

  • de realisatie van nokverhogingen
  • het plaatsen van dakkapellen
  • het realiseren van een extra verdieping op uw woning
  • de uitvoering van renovatiewerkzaamheden.

Uw bouwklus is bij Rozendaal Bouwbedrijf in goede handen.