Benieuwd naar de aanbouw prijzen van Rozendaal Bouwbedrijf?Hieronder vindt u een aantal richtlijnen voor aanbouw prijzen. Dit zijn aanbouwen zoals wij die al meerdere malen geplaatst hebben. Andere opties zijn uiteraard mogelijk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u met passende aanbouw prijzen. De prijzen voor aanbouwen kunnen uiteraard variëren op basis van uw wensen en behoeftes. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, kunnen wij met gerichte prijzen voor aanbouwen komen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten voor een verzorgde aanbouw.

Factoren voor aanbouw prijzen

Rozendaal Bouwbedrijf heeft al vele aanbouwen geplaatst. De prijzen van aanbouwen zijn onder andere afhankelijk van:

  • Het soort aanbouw
  • De afmetingen van de aanbouw
  • De gevelbekleding
  • Het aantal en soort kozijnen in de aanbouw
  • De boeiboorden
  • De dakbedekking

Een aanbouw vergroot uw woongenot en leefruimte

Ruimtegebrek is dé reden voor de meeste mensen om te kiezen voor een aanbouw. Met een aanbouw creëert u extra veel ruimte in uw huidige woning. Een aanbouw kan bijvoorbeeld dienen als verlenging van uw woonkamer; een extra ruimte die u kunt inrichten volgens de stijl van uw woonkamer. Ook is het mogelijk om een nieuw zitgedeelte of eethoek te realiseren. Verder kan een aanbouw gebruikt worden als garage, berging, keuken of extra bijkeuken of kantoor. De aanbouw is helemaal volgens uw wensen samen te stellen. Denk aan de raampartij, ventilatieroosters, zonneschermen en schilderwerk. Een maatwerk aanbouw is de beste keuze, ook voor uw woning.

Bent u benieuwd naar recente aanbouw-projecten van Rozendaal Bouwbedrijf? Bekijk onze Projectenpagina en laat u inspireren! Ook kunt u terecht op ons Instagram account.

Meer informatie over aanbouw prijzen van Rozendaal Bouwbedrijf?

Wilt u weten welke prijzen gelden voor de aanbouwen die u in gedachten heeft? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook als u een algemene vraag heeft over het plaatsen van een aanbouw neemt u natuurlijk contact op met een van onze medewerkers.

*  De gegeven prijzen zijn richtprijzen.