Wilt u een nokverhoging laten plaatsen? Dan vraagt u het zich vast af: “Wat kost een nokverhoging?”. Gezien de exacte prijs afhankelijk is van uw woonwensen, is het verstandig om deze eerst eens onder de loep te nemen.

In veel gevallen doet u met een nokverhoging zeker een slimme investering. Door de nok van uw huis te verhogen ontstaat er namelijk een hogere zolder, oftewel meer ruimte. Genoeg plaats voor een nieuwe slaapkamer, een kantoor of een andere wens. Vooral bij oudere woningen – die vaak een lage zolder hebben – is de nokverhoging een uitstekende keuze.

De voordelen van een nokverhoging

Naast de extra leefruimte, creëert u met een nokverhoging ook meer licht in huis. U kunt het kozijn in de nokverhoging ook voorzien van draaiende en/of kantelende ramen. Eventueel zelfs van ventilatieroosters. Zo kunt u zelfs het bovenste deel van uw woning even luchten of goed ventileren.

Factoren voor nokverhoging kosten

De kosten van een nokverhoging zijn uiteraard afhankelijk van uw woonwensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een traditionele nokverhoging of een dubbele nokverhoging. Vervolgens maakt u een keuze in het soort kozijn dat u in uw nokverhoging wilt laten plaatsen. Daarbij speelt de indeling, de hoogte, de plaats, het materiaal en de kleur van het kozijn een rol.

Bij de bekleding van uw nokverhoging kunt u kiezen uit Trespa beplating en Keralitrabatdelen. Natuurlijk wilt u ook van binnen een nette ruimte creëren. Daarom kunt u de nokverhoging binnen volledig laten aftimmeren door ons. Door gebruik te maken van houten regels en gipskartonplaten werken wij uw nokverhoging mooi af.

Wat kost een nokverhoging?

De vraag “wat kost een nekverhoging?” is lastig in één antwoord samen te vatten. De kosten van uw nokverhoging verschillen namelijk per huis en woonwens. U kunt dus het beste contact met ons opnemen, zodat wij een realistisch en eerlijk kostenplaatje voor uw nokverhoging kunnen berekenen.

Het kostenplaatje is uiteraard pas compleet wanneer u 100% tevreden bent. Daarom bieden wij u ook keuze uit een uitgebreide collectie accessoires, zoals rolluiken, zonneschermen, horren, ventilatieroosters en Velux dakvensters. Ieder met zijn eigen prijs. Bent u benieuwd naar uw prijs op maat? Neem dan vooral contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de kosten van uw nokverhoging.