Er zijn tal van soorten dakkapellenWelke soorten dakkapellen zijn er? Waar moet u op letten bij de aanschaf van een dakkapel en wat zijn de prijzen van de verschillende soorten dakkapellen? Maak gebruik van onze dakkapellenvergelijker om de juiste keuze te maken.

Verschillende soorten kunststof dakkapellen

Tegenwoordig is de kunststof dakkapel de meest gekozen soort uit de categorie ‘dakkapellen’. Een van de grootste voordelen van een dergelijke soort is dat deze onderhoudsarm is. Daarnaast is deze duurzame dakkapel kleurvast, heeft hij een optimale warmte- en geluidsisolatie én een lange levensduur. Een uitstekende investering dus! Hieronder een aantal voorbeelden van kunststof dakkapellen:

Dakkapel met een plat dak

Dit soort dakkapel is het meest standaard en wordt het meest geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende formaten en afwerkingen. Bekijk hier de dakkapel prijzen.

Dakkapel met schuin dak

Een dakkapel met een schuin dak is vaak voorzien van dakpannen. Op deze manier past de dakkapel mooi in de stijl van het dak. Vraag hier uw dakkapel aanbieding aan.

Speciale dakkapel

Dit soort dakkapel is het meest standaard en wordt het meest geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende formaten en afwerkingen. Bekijk hier de dakkapel prijzen.

Naast de kunststof dakkapellen zijn er nog veel meer verschillende soorten dakkapellen. Wat dacht u van een houten dakkapel die onderhoudsvriendelijk en eenvoudige te repareren is bij eventuele schade. Ook is maatwerk in de meeste gevallen mogelijk met een houten variant. 

Ook bieden wij een zinken dakkapel. Hoewel de zinken dakkapel, in vergelijking met de houten en kunststof soorten, wel duurder is in aanschaf heeft een zinken dakkapel wel de volgende eigenschappen: onderhoudsvrij, recyclebaar, moderne look en brandwerendheid. 

Dakkapelinspiratie

Bij Rozendaal Bouwbedrijf staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Ook willen we u graag zo snel mogelijk helpen. Precies om deze reden kunnen we u garanderen dat ook uw dakkapel in één dag glas- en waterdicht is! 

Naast een professionele uitvoering van de werkzaamheden denken wij graag mee met onze (potentiële) opdrachtgevers. We helpen u bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning. Verder kunt u bij ons terecht voor tekeningen op bouwkundig gebied, het aanvragen van de vergunning en het onderhouden van de contacten met de gemeente. Uw dakkapel is onze zorg. 

Bent u benieuwd naar recente dakkapel-projecten van Rozendaal Bouwbedrijf? Bekijk dan eens onze Projecten-pagina voor de nodige inspiratie. Ook attenderen we u graag op ons Instagram account

Overige keuzes bij een dakkapel

Naast het type dakkappel en het soort materiaal, heeft u nog meer om over na te denken, zoals:

  • Kozijnen: hoeveel kozijnen, welke materiaal, welke kleur en welke plaats in de dakkapel?
  • Bekleding: welke soort beplating kiest u?
  • Afwerking: wilt u de dakkapel van binnen laten aftimmeren?
  • Accessoires: wilt u de dakkapel compleet maken door middel van ventilatieroosters, een hor, een zonnescherm of rolluik?

Kortom: welke soort dakkapel u ook wenst, bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u terecht voor alle soorten dakkapellen. Met ruim 24 jaar ervaring, hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw wensen.