Wat is de prijs van een dakkapel?

Wilt u een dakkapel laten plaatsen, maar wilt u eerst meer weten over de kosten? Op de website van Rozendaal Bouwbedrijf vindt u voorbeeldprijzen. Om u verder te inspireren kunt u ook kijken op onze projectenpagina. Via onze prijzenpagina krijgt u een idee wat een dakkapel u ongeveer gaat kosten. Bij Rozendaal Bouwbedrijf is geen dakkapel hetzelfde, want bij ons wordt uw dakkapel op maat afgeleverd en binnen één dag wind- en waterdicht afgeleverd. Wilt u de exacte prijs van uw dakkapel weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

prijs dakkapel

Waaruit is de dakkapel prijs opgebouwd?

De prijs van een dakkapel is zeer gevarieerd. Afwijkende wensen kunnen de kosten van uw dakkapel beïnvloeden. Op onze prijzenpagina vindt u de kosten om u een indicatie te geven. Bij Rozendaal Bouwbedrijf kunt u een gepaste oplossing verwachten binnen uw budget. Met name de toevoeging van extra ramen, rolluiken of een hor kunnen de prijs van uw dakkapel verhogen. Een dakkapel op maat tegen een goede prijs? Dan bent u bij Rozendaal Bouwbedrijf aan het juist adres, want bij ons betaalt u nooit teveel.

Voorbeelden van dakkapellen:

Wilt u inspiratie opdoen? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dakkapellen. Wilt u weten welk soort dakkapel het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op. Van een kleine dakkapel tot een zeer brede dakkapel en van een dakkapel met één raam tot dakkapellen met meerdere draai-kiepramen: alles is mogelijk bij Rozendaal Bouwbedrijf! Op basis van wat u mooi vindt, denken we met u mee over het maken van de ideale dakkapel.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de prijs wordt van uw dakkapel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij werken voor u tot in de puntjes de verschillende kostenposten uit. Ook kunt u onze dakkapel configurator invullen voor een ruwe prijsinschatting.