Een plat dak opbouw is in feite een extra verdieping die op uw huis gerealiseerd wordt. Hierdoor ontstaat er enorm veel extra ruimte. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een extra slaapkamer in te richten, een werkkamer te maken of misschien zelfs een extra badkamer aan te leggen. De keuze is geheel aan u!

Maar de extra ruimte die u creëert met een plat dak opbouw is niet het enige voordeel. De opbouw zorgt er ook nog eens voor dat de waarde van uw huis flink toeneemt. Bij een eventuele verkoop in de toekomst kunt u dus meer geld vragen voor uw woning.

Een plat dak opbouw wordt door Rozendaal Bouwbedrijf geregeld!

Extra verdieping creëert u met een plat dak opbouw

Plat dak opbouw soorten

Wilt u graag een plat dak opbouw laten realiseren, dan heeft u hierbij de keuze uit meerdere varianten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een extra verdieping aan te leggen met een zadeldak op een bestaande woning die al een zadeldak heeft. Ook wanneer uw huidige woning een plat dak heeft, is een extra verdieping met een zadeldak mogelijk. U kunt ook kiezen voor een extra verdieping met een plat dak op een bestaand plat dak of voor een extra verdieping met een zadel- en plat dak op een bestaand plat dak. Weet u niet goed welke opbouw voor u het meest geschikt is, dan voorzien wij u met alle plezier van uitgebreid advies.

Rozendaal Bouwbedrijf – de dakopbouwer

Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Bovendien willen wij u zo snel als mogelijk helpen met u bouwklus. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze ‘plat dak opbouwen’, maar eigenlijk voor al onze projecten. Met ruim 30 jaar ervaring en een team van 15 professionals zijn wij uw betrouwbare partner voor uw bouwklussen! Zo kunt u ons inschakelen voor onder meer:

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die we als bouwbedrijf al hebben uitgevoerd? Bezoek dan onze Projecten pagina of bekijk ons Instagramaccount.

Prijsopgave voor plat dak opbouw

Wij doen u graag een prijsvoorstel op maat voor de realisatie van een plat dak opbouw. Heeft u interesse in het creëren van extra ruimte in huis door een opbouw op het dak te plaatsen, vraag dan gerust een offerte aan. Hoe specifieker u uw wensen aan ons doorgeeft, hoe gedetailleerder wij de offerte voor u kunnen maken. Onze vakmensen gaan graag met u om tafel om één en ander nader door te spreken. Bel voor meer informatie naar 0184 – 682 056.